مواد غذایی خارقالعاده برای آرتروز زانو
بیماری آرتروز زانو بهدلیل ضعیفبودن مفصل زانو و در پی آن سائیدگی مفصل بهوجود میآید. افراد مبتلا به آرتروز برای درمان و کاهش درد ناشی از بیماری خود باید چند اصل تغذیهای را رعایت کنند .
امگا3 موجود در ماهی سالمون، یکی مواد غذاییست که از چربیهای غیراشباع ساخته شده و تأثیر بسیار خوبی در کمکردن درد و التهاب دارد و برای آرتروز زانو، غذایی بسیار مفید است.
فلفل سبز را فراموش نکنید. بدن برای تولید کلاژن، نیاز به ویتامین C دارد که از مواد تشکیلدهنده غضروف است. دریافت این ویتامین، تأثیر خوبی در پیشگیری از شدیدشدن آرتروز زانو دارد.
کمبود ویتامین D با پیشرفت آرتروز زانو در ارتباط است. بههمینسبب افزودن موادغذایی غنی از این ویتامین مانند زرده تخممرغ به وعدههای غذایی، ضروریست و از خطر کمبود ویتامین D جلوگیری میکند.
گردو نیز از مهمترین منابع اسید چرب امگا 3 بهشمار میرود و بههمینسبب جزو مواد غذایی مفید برای کاهش دردهای آرتروز زانو طبقهبندی میشود که استفاده از آن، بسیار توصیه شده است.