آب پرتقال و کاهش خطر ازدستدادن حافظه
نتایج تحقیقات نشان میدهد که نوشیدن منظم آب پرتقال با کاهش ۴۷درصدی خطر مشکلات حافظه ناشی از افزایش سن مرتبط است؛ همچنین میوههایی مانند توت، سبزیجات نارنجی و قرمز و سبزیجات برگدار نیز ممکن است به محافظت دربرابر ازدستدادن حافظه کمک کنند. نتایج کنونی حاصل از مطالعهایست که 27842 مرد را بهمدت ۲۰سال تحتنظر داشت؛ هر چهارسال یکبار از آنان در مورد غذاهایی که مصرف کردند سوال میشد و آزمونهایی برای سنجش حافظه داده میشد.