خبرنامه

حضور هنرمندان معلول ۱۴ کشور در ایران
چهارمین جشنواره بین‌المللی «همام»؛ ویژه آثار هنری هنرمندان معلول و جانباز، با افزایش قابل‌توجه مشارکت‌ها، حضور هنرمندان از ۱۴ کشور و افتتاح آکادمی همام به‌عنوان گامی نوین در توانمندسازی این هنرمندان، برگزار خواهد شد. به‌گزارش روابط‌عمومی جشنواره بین المللی همام؛ نشست خبری این جشنواره برگزار شد و محمدرضا مشهدی (دبیر اجرایی)، با اعلام زمان برگزاری جشنواره گفت: چهارمین‌دوره جشنواره همام از ابتدای آبان‌ماه در مؤسسه صبا، تالار آینه و سالن‌های جنبی آن آغاز خواهد شد. امسال آثار هنرمندان معلول از ۳۰ استان به جشنواره راه یافته‌اند و نسبت به دوره قبل ۶۷‌درصد رشد تعداد شرکت‌کنندگان را شاهدیم که نشانگر تحرک و پویایی جامعه هنرمندان معلول است. وی افزود: امسال میزبان هنرمندانی از ۱۴ کشور از‌جمله قزاقستان، روسیه، ترکمنستان، کره، افغانستان، ترکیه، هند، پاکستان، آفریقای‌جنوبی، نیجریه، ژاپن و اسپانیا هستیم. بیش از ۴۰ اثر خارجی به جشنواره ارسال شده که در نمایشگاه به‌نمایش گذاشته می‌شود. در‌مجموع، ۲۰۷ هنرمند از اول تا هفتم آبان‌ماه در سالن‌های فرهنگستان هنر با یکدیگر به‌رقابت می‌پردازند.


فیلم‌های «هوش مصنوعی» بخش بین‌الملل جشنواره فیلم کوتاه
فهرست ۱۵ فیلم کوتاه هوش مصنوعی راه‌یافته به بخش بین‌الملل چهل‌ودومین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران اعلام شد: مورچه و طعمه (کره‌جنوبی)، به‌خانه‌رسیدن (چین)، کبوتر سفید (ترکیه)، دره (آرژانتین)، آخرین بطری (ایتالیا)، خوب، بد و خونخوار؛ چهار سوار (ایالات‌متحده)، سپیده‌دم (چین)، فراتر از قلم (چین)، یک سگ، یک پسر (چین)، پاکیزه (چین)، غبار در آفتاب (چین)، سباستین در رؤیا (چین)، شبان (ایران)، آخرین جرم (ایران)، پست اکستینشنیسم (ایران). جشنواره یادشده با رویکرد «خِردمحوری و اندیشه‌ورزی» و به‌دبیری بهروز شعیبی؛ از ۲۷ مهر آغاز شده و تا ۲ آبان‌ در «پردیس سینمایی ایران‌مال (تهران)» درحال‌‌برگزاری‌ست.


پنجمین جشنواره رادیویی «پژواک»؛ با محور خلاقیت تولید
معاون صدای رسانه ملی از برگزاری پنجمین‌دوره جشنواره ملی «پژواک»، با موضوع «حماسه و ایستادگی» و سیاست ارتقای استانداردهای محتوایی و خلاقیت تولید خبر داد. علی بخشی‌زاده با‌تأکید‌بر جایگاه رادیو در اطلاع‌رسانی و حضور در لحظه‌های حساس کشور گفت: رادیو همواره باید رسانه‌ای پویا، پیشرو و پاسخگو باشد. سرعت اطلاع‌رسانی، حضور مستقیم در زندگی مردم و البته انعطاف‌پذیری در تولید محتوا، ویژگی‌هایی هستند که رادیو را از دیگر رسانه‌ها متمایز می‌کنند. تجربه جنگ ۱۲‌روزه اخیر نشان داد که رادیو نه‌تنها می‌تواند صدای مردم باشد؛ بلکه بستری برای بازتاب اتحاد و همدلی ملی فراهم می‌آورد. این تجربه، راهبردهای ما در معاونت صدا را در پنج محور اصلی شکل داده است؛ تولید، پخش، نوآوری، تعامل با مخاطب و اثرگذاری اجتماعی.


مرگ نویسنده پرفروش کره‌ای در 35سالگی!
«بک سه‌هی»؛ نویسنده‌ اهل کره‌جنوبی و خالق کتاب «می‌خواهم بمیرم؛ اما می‌خواهم دوک‌بوکی بخورم» در ۳۵‌سالگی درگذشت. به‌گزارش ایسنا؛ رمان پرفروش و خودیاری او شامل گفت‌وگوهایش با روان‌پزشکش، بیش از یک‌میلیون‌نسخه در سراسر جهان فروخته است. به‌گفته‌ سازمان اهدای عضو کره؛ او با اهدای قلب، ریه‌ها، کبد و هر‌دو کلیه‌اش، جان پنج‌نفر را نجات داد. «آنتون هور» (مترجم آثار او به انگلیسی) گفت: «خوانندگانش می‌دانند که او با نوشته‌هایش زندگی میلیون‌ها‌نفر دیگر را نیز لمس کرده است». کتاب «می‌خواهم بمیرم؛ اما می‌خواهم دوک‌بوکی بخورم» در سال ۲۰۱۸ در کره و در سال ۲۰۲۲ در بریتانیا توسط انتشارات «بلومزبری» منتشر شد؛ که گفت‌وگوهای او با روان‌پزشکش درباره‌ «دیس‌تایمیا» (نوعی افسردگی مزمن) را دنبال می‌کند و شامل مقاله‌های کوتاهی نیز هست. 

ارسال دیدگاه شما

هفته‌نامه در یک نگاه
ویژه نامه
بالای صفحه