سرآشپز
تست فرانسوی
مریم ابراهیمی
تست فرانسوی یا فرنچتست یکی از محبوبترین صبحانههای دنیاست. فرنچتست دارچین و سیب که در این مطلب آموزش میدهیم، با عطر و طعم جذابی که دارد، همه را به اشتها میآورد. برای یک صبحانه فراموش نشدنی با ما همراه باشید. این فرنچ تست شبیه به یک کسرول شیرین و ساده است که داخل آن نرم و بیرون آن ترد و کرهایست. شما میتوانید این صبحانه خوشمزه را در یک روز تعطیل تهیه کنید؛ یا حتی با تهیه آن از شب قبل نگهداری آن در یخچال، یک صبحانه هیجانانگیز در وسط هفته داشته باشید. تهیه فرنچ تست در فر به شما این امکان را میدهد که برای تعداد زیادی یک صبحانه گرم و خاص تهیه کنید. عطر دارچین و سیب هنگام تهیه این صبحانه خوشمزه، در خانه میپیچد و همه را به اشتها میآورد.
مواد لازم برای ۶ نفر
نان تست: ۱۰ عدد
تخممرغ: ۴ عدد
سیب: ۲ عدد
شکر قهوهای یا سفید: ۵ قاشق غذاخوری
شیر: ۲ پیمانه
کره: ۲۵ گرم
وانیل: نصف قاشق چایخوری
دارچین: ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
تخممرغها را بههمراه وانیل و سه قاشق از شکر با همزن مخلوط کنید تا تخممرغها از حالت لختگی خارج شوند. نیمی از پودر دارچین و شیر را به آن اضافه کنید و هم بزنید. نانها را مانند تصویر با چاقو برش بزنید. پوست سیبها را جدا کنید و مانند تصویر، بهضخامت تقریباً سهمیلیلیتر آنها را برش بزنید. کف یک قالب فر به ابعاد ۲۵در ۲۵ سانتیمتر را با کره چرب کنید و نانها و سیبها را بهصورت مخلوط در آن بریزید. در یک کاسه، مابقی شکر را با دارچین و کره که همدمای محیط شده است، مخلوط کنید و مانند تصویر روی نانها پخش کنید. حالا مخلوط شیر و تخممرغ را روی نان و سیب بریزید؛ طوری که همه جای نانها را در بر بگیرد. سپس ۳۰دقیقه زمان دهید تا شیر کاملاً جذب نانها شود و بعد ظرف را بهمدت ۴۰دقیقه در فر با دمای ۱۸۰درجهسانتیگراد قرار دهید؛ تاجاییکه روی نانها برشته شود. فرنچ تست را به همراه سس کارامل یا عسل و خامه سرو کنید. نوش جان./ دیجی کالا مگ