پاستا اسفناج و پنیر

پاستا یکی از محبوب‌ترین غذاهای ایتالیایی‌ست که انواع مختلفی دارد و به روش‌های متفاوتی در جای جای جهان تهیه و سرو می‌شود. تهیه پاستا با سبزیجات تازه بسیار معمول است و ترکیب اسفناج و گوجه‌ فرنگی هم یک ترکیب قدیمی و شناخته‌شده از بهترین طعم‌ها‌ست. این پاستا با داشتن اسفناج و گوجه‌ فرنگی تازه ترکیبی سالم و مقوی‌ست و غذایی پرانرژی برای کودکان شما محسوب می‌شود. پس اگر به‌دنبال غذایی راحت، خوشمزه و پرانرژی برای کودکان خود هستید، حتماً طرز تهیه پاستا اسفناج و پنیر را در خانه امتحان کنید.

مواد لازم:
شیر: نصف پیمانه گرم
سس گوجه‌فرنگی: یک پیمانه
گوجه‌فرنگی گیلاسی: به مقدار لازم
آویشن: نصف قاشق چای‌خوری
پنیر چدار: نصف فنجان
پنیر پارمسان: یک‌چهارم فنجان
پاستا شکل‌دار: ۲۵۰‌گرم
اسفناج تازه: ۱۰۰‌گرم
روغن‌ زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
سیر خرد شده: یک حبه
پنیر موزارلا: نصف فنجان
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه:
برای شروع یک قابلمه را پر از آب کرده و روی گاز بگذارید. پس ‌از اینکه آب به جوش آمد، پاستاهای شکلی را درون آن بریزید و طبق دستور پختی که روی جعبه نوشته‌ شده آن‌ها را بپزید. پس از پختن پاستا آن‌ را آبکش کنید. سپس یک ماهیتابه روی حرارت گاز قرار دهید و دو قاشق غذاخوری روغن زیتون داخل آن بریزید. سیر خرد‌شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا کمی روی حرارت تفت داده شود تا بوی آن تمام آشپزخانه‌ را بگیرد. سپس گوجه‌فرنگی‌های گیلاسی را اضافه کنید و برای پنج‌دقیقه اجازه دهید تا با سیر و روغن تفت بخورند. حالا پاستاهای آبکش شده را به‌همراه شیر و سس گوجه فرنگی به تابه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. اسفناج‌های تازه‌ای را که از پیش شسته‌اید را نیز به مخلوط پاستا اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با مواد دیگر تفت داده شوند. سپس پنیر چدار خرد شده و پنیر موزارلا را داخل تابه بریزید و برای چند‌دقیقه حرارت را بیشتر کنید تا پنیرها ذوب شوند. نمک و فلفل را نیز به‌مقدار لازم به مخلوط پاستای خود بیفزایید و هم بزنید تا سس پاستا به غلظت مورد نظرتان برسد. پاستای اسفناج و پنیر شما آماده است و می‌توانید آن را در یک بشقاب زیبا بریزید و با پنیر پارمسان رنده‌شده و آویشن تزیین کنید. نوش جان!

ارسال دیدگاه شما

هفته‌نامه در یک نگاه
ویژه نامه
بالای صفحه