سرآشپز

سالاد کینوا مکزیکی

سالاد کینوا مکزیکی؛ علاوه بر اینکه یک سالاد است، به‌علت وجود دانه‌های کینوا منبع غذایی غنی از پروتئین، املاح و ویتامین‌هاست و به‌علت فیبر بالایی که دارد تا ساعت‌ها می‌تواند شما را سیر نگه دارد. این سالاد کم‌کالری بوده و برای کسانی که رژیم غذایی داشته یا گیاه‌خوار هستند، توصیه می‌شود.

 مواد لازم:
کینوا: 1پیمانه
آب: ۲‌پیمانه
ذرت: ۱‌پیمانه
لوبیاسیاه: ۱‌پیمانه
گوجه گیلاسی: ۱‌پیمانه
پیاز قرمز: 4/1 پیمانه
آواکادو: ۲ عدد
روغن زیتون: 3/1 پیمانه
گشنیز: 4/1 پیمانه
 سرکه سیب: ۱ قاشق غذا‌خوری
آبلیمو: 2/1 پیمانه
فلفل: 2/1 قاشق چای‌خوری
 پودر سیر: 2/1 قاشق چای‌خوری
 عسل: 2/1 قاشق چای‌خوری
 پودر پاپریکا: ۱ پنس
 نمک: 8/1 قاشق چای‌خوری
پودر زیره: 2/1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:
ابتدا تابه نسوز یا تفلون مناسبی را انتخاب کرده و یک پیمانه کینوا و دو پیمانه آب را درون تابه بریزید. تابه را بر روی شعله با حرارت متوسط قرار دهید تا آب به جوش بیاید؛ سپس شعله زیر تابه را کم کرده و اجازه دهید تا آب درون تابه کاملاً جذب کینوا شده و کینوا نیز پخته شود؛ سپس شعله زیر تابه را خاموش کرده و کینوا را درون ظرفی ریخته و اجازه دهید تا خنک شود و بعد از ان به مدت یک الی دو‌ساعت درون یخچال قرار دهید تا کاملاً کینوا سرد شود.  سپس چاشنی سالاد را آماده کنید.  برای این‌کار یک شیشه خالی مربا یا سس را انتخاب کنید؛ سبزی گشنیز را پاک کرده و بشویید و با چاقو تا آن‌جا که می‌توانید سبزی را خر‌د کرده و به‌همراه سرکه سیب، آبلیمو، پودر زیره سبز، نمک، عسل، پودر سیر، پودر فلفل قرمز، روعن زیتون و پودر پاپریکا را درون شیشه بریزید؛ درب شیشه را محکم ببندید و شیشه را خوب تکان دهید تا مواد درون شیشه کاملاً با یکدیگر مخلوط شود و تا‌زمانی‌که سالاد خود را آماده می‌کنید، اجازه دهید تا چاشنی سالاد شما درون شیشه باقی بماند تا طعم مواد درون آن با یکدیگر تریب شوند. طرف مناسبی برای سالاد خود انتخاب کرده و ذرت پخته شده به همراه لوبیای پخته شده، پیاز خرد شده و گوجه گیلاسی نصف شده را درون ظرف بریزید؛ چاشنی سالاد را که از قبل آماده کرده‌اید را بر روی سالاد خود ریخته؛ سپس همه مواد را به آرامی با هم مخلوط کنید. آواکادوها را شسته و آن‌ها را از وسط برش طولی داده؛ سپس پوست گرفته و هسته آن‌ها را خارج کرده و به‌همراه سالاد سرو کنید.

ارسال دیدگاه شما

هفته‌نامه در یک نگاه
ویژه نامه
بالای صفحه