سرآشپز

پنکیک ساده

پنکیک می‌تواند جایگزینی برای نان صبحانه باشد و به‌راحتی می‌توانید این صبحانه خوشمزه را در خانه و با استفاده از طرز تهیه پنکیک که درادامه آموزش خواهیم داد، تهیه کنید و دیگر نیازی نیست که صبح‌ها به‌دنبال خریدن نان تازه در نانوایی‌ها باشید و می‌توانید که یک صبحانه کامل و خوشمزه را با درست‌کردن پنکیک تجربه کنید. می‌توانید به‌راحتی در کمتر از نیم‌ساعت، مواد لازم برای تهیه پنکیک را آماده کنید و حدود نیم‌ساعت هم برای پختن آن زمان لازم است.

مواد لازم:
شیر پرچرب: یک پیمانه
کره: 30 گرم  
شکر: یک قاشق غذاخوری
تخم‌مرغ: یک عدد
بیکینگ‌پودر: یک قاشق مرباخوری
وانیل: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
آرد: یک پیمانه
نمک: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:
در اولین مرحله برای تهیه پنکیک ساده باید داخل یک کاسه بزرگ، تخم‌مرغ‌ها را به تعدادی که گفته شد بشکنید و با استفاده از همزن برقی به‌خوبی هم بزنید تا مخلوط شوند. درادامه باید مقداری شکر را هم به آن اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا یک کرم لطیف تهیه شود و همه شکر‌ها آب شوند. بعدازآن وقت اضافه‌کردن وانیل است و باید آن‌ها را هم به‌خوبی با محتویات قبلی مخلوط کنید و چنانچه طعم وانیل را دوست ندارید، می‌توانید از آن استفاده نکنید و از بین مواد غذایی اولیه حذف کنید. باید یک کره را در دمای اتاق بگذارید تا نرم شود و هم‌دما با اتاق شود و بعد کره را با شیر به مواد اضافه کنید و با استفاده از همزن برقی مجدداً آن‌ها را به‌خوبی هم بزنید تا مخلوط شوند و درنهایت کمی نمک‌، بیکینگ‌پودر و آرد را هم الک کنید و به محتویات قبلی اضافه کنید.  در‌این‌مرحله برای مخلوط‌کردن محتویات به‌جای استفاده از همزن برقی، بهتر است از یک قاشق استفاده کنید تا وقتی پنکیک شما می‌خواهد پخته شود، پف‌دار‌تر باشد و حجم بیشتری پیدا کند. سپس داخل یک ماهیتابه کمی روغن بریزید و آن‌را روی شعله گاز قرار دهید. مواد را در حدی مخلوط کنید که گلوله‌های داخل آرد تشکیل نشده باشد و بعد یک قاشق از مواد را به‌شکل دایره به‌اندازه کف دست داخل ماهیتابه بریزید و وقتی‌که یک طرف آن سرخ شد، آن‌را برگردانده و صبر کنید تا طرف دیگر هم سرخ شود. حالا پنکیک شما آماده است و می‌توانید در کنار صبحانه خود میل کنید. همچنین با‌توجه‌به میل و ذائقه‌ای که دارید، می‌توانید آن‌را در کنار شربت آلبالو، عسل یا شیره انگور یا شیرین‌کننده‌هایی که به آن علاقه‌‌مند هستید، سرو کنید.

ارسال دیدگاه شما

هفته‌نامه در یک نگاه
ویژه نامه
بالای صفحه