سرآشپز

ترایفل آلبالو

خیلی از دسرها داخل یخچال درست می‌شوند و به اسم دسر یخچالی معروفند. مواد اولیه دسرها هم به شکل‌های مختلف دسر را می‌سازند؛ مثلاً بعضی‌ها به‌صورت ترکیبی و بعضی دیگر به‌صورت لایه‌لایه هستند. به‌گزارش ایران‌کوک؛ ترایفل دسری لایه‌ای‌ست که با مواد اولیه مختلف درست می‌شود. انواع مختلف ترایفل در طعم‌های متنوع می‌توانند محبوب‌ترین دسرها در مهمانی‌ها و دورهی‌ها باشند. حالا هم که فصل آلبالو شده، حیف است که ترایفل آلبالو را امتحان نکنید.

مواد لازم:
پودر ژله آلبالو: 1 بسته
کیک اسفنجی: به‌مقدار لازم
کاستارد یا پودینگ وانیلی: 1 بسته
آلبالو تازه: 2/1 پیمانه
شکر: 4/1 پیمانه

طرز تهیه کرم کاستارد:
۳ پیمانه شیر، ۳ قاشق غذاخوری شکر و ۳ قاشق غذاخوری پودر کاسترد را داخل قابلمه بریزید، آن را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید. سپس 2/1 پیمانه خامه، ۱ قاشق کره و کمی وانیل را به آن اضافه کرده و مجددا هم بزنید تا مواد کمی غلیظ شوند.

طرز تهیه:
پودر ژله آلبالو را در یک‌پیمانه آب جوش حل کنید و آن را هم بزنید؛ به‌طوری‌که دانه‌‌های آن در آب کاملاً حل شود. سپس ۱ پیمانه آب سرد را به آن اضافه کرده و داخل لیوان سرو مورد‌نظر خود بریزید. لیوان‌‌ها را داخل یخچال قرار دهید تا ژله خوب ببندد. برای درست‌کردن کیک ساده وانیلی ۳ پیمانه آرد، ۴ قاشق چایخوری بیکینگ پودر و 2/1 قاشق چایخوری نمک را با هم مخلوط کرده و دو بار الک کنید. ۲۳۰گرم کره و ۲ پیمانه شکر را داخل کاسه بریزید و با دور تند همزن بزنید. سپس ۴ عدد تخم مرغ را به مایه کیک اضافه کرده و با سایر مواد با همزن خوب مخلوط کنید. مخلوط آرد را کم کم داخل مایه ی کیک ریخته و آن ها را در یک جهت مخلوط کنید. سپس ۱ پیمانه شیر و در انتها ۱ قاشق چایخوری وانیل را به مواد اضافه کنید. قالب مورد نظر خود را با کمی روغن خوب چرب کنید. سپس مایه کیک وانیلی را داخل آن ریخته و سطح مایه را صاف کنید. قالب را در فر به‌مدت ۲۵‌دقیقه قرار دهید. حالا آلبالو‌ها را بشویید و هسته ی آن ها را با هسته‌گیر آلبالو بگیرید. سپس آن‌ها را به‌همراه شکر و مقدار مناسب آب داخل قابلمه ریخته و به‌مدت ۱ ساعت با حرارت ملایم بپزید. ژله‌های سفت‌شده داخل ظرف ترایفل را از یخچال بیرون بیاورید. کیک اسفنجی را به‌اندازه لیوان با کاتر برش قالب بزنید و روی ژله‌ها قرار دهید. آلبالوهای پخته‌شده را داخل لیوان دور کیک بچینید و کمی از سس آلبالوی پخته شده را روی کیک اسفنجی بریزید. روی سس آلبالو مقداری از کرم کاسترد را که از قبل آماده کرده‌اید، بریزید. این مراحل را به اندازه حجم لیوان سرو خود ادامه دهید. ترایفل آلبالو آماده‌شده را به‌مدت دوساعت داخل یخچال قرار دهید تا همه مواد انسجام لازم را پیدا کنند. ترایفل آلبالو را با خامه قنادی (یا اسپری خامه)، پور نارگیل، انواع مغر و یا به شکل های دیگر تزیین و سرو کنید.

ارسال دیدگاه شما

هفته‌نامه در یک نگاه
ویژه نامه
بالای صفحه