سس پارمزان پنیری
سس پارمزان پنیری، از آندسته سسهاییست که کاربردهای فراوانی داردو بهدلیل خوشمزگی منحصرفردی که درنتیجه طعم خاص پنیر پارمزان ایجاد شده، طرفداران بسیاری دارد. شما میتوانید از این سس برای انواع پاستا، لازانیا و غذاهای گوشتی استفاده کنید تا طعم متفاوتی را به غذاهایتان بدهید. / سوران
مواد اولیه:
پودر سیر: 1 قاشق چایخوری
پودر پیاز: 1 قاشق چایخوری
جعفری: بهمیزان لازم
پنیر خامهای: 250گرم
کره بدون نمک: چهار قاشق غذاخوری
خامه پرچرب: 2 فنجان
پنیر پارمزان: 2 لیوان
ادویه ایتالیایی: 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا پنیر خامهای و کرمی از خامه و ادویه ایتالیایی را به مواد اضافه کرده و کمی صبر کنید تا کره ذوب شود. حال مواد را به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شوند. سعی کنید با گذشت زمان با همزن سریع مواد را هم بزنید تا خامه نبرد. کمی مواد را مخلوط کنید تا سس کمی سفت شود. بقیه خامه را با مقداری از سس جداگانه مخلوط کرده و بعد به مواد اضافه کنید و خیلیسریع هم بزنید تا خامه نبرد. حال نیمی از پنیر پارمزان را بسیاربسیار ریز رنده کرده و به سس اصافه کنید و بهخوبی هم بزنید. (بهتر است از پودر پنیر پارمزان استفاده کنید) مواد را بهخوبی مخلوط کنید تا پنیر کاملاً آب شود. در صورت تمایل مقداری جعفری ریز شده و تازه را نیز به سس اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و حرارت را خاموش کنید. بقیه پنیر پارمزان را رنده زده یا خرد کنید و به سس اضافه کنید.
نکات:
1. در صورت تمایل بهجای پنیر پارمزان از پنیر پیتزا استفاده کنید.
2. اگر به کره بدون نمک دسترسی ندارید، از روغن استفاده کنید یا کره را اضافه کرده؛ ولی از افزودن نمک اضافه به سس خودداری کنید یا از روغن استفاده کنید.
3. این سس را میتوانید داخل ظرف کاملاً چفت چهارروز در یخچال نگه داری کنید و بعد برای مصرف دوباره آن را گرم کرده و کمی شیر به آن اضافه کنید (اگر در مایکروویو سس را گرم کنید بریده میشود)
4. بهتر است به جای خامه معمولی از خامه ترش استفاده شود.
5. اگر خامه شما خیلی غلیظ است آن را با مقداری شیر مخلوط کرده و بعد به سس اضافه کنید.
6. اگر در حین حرارتدادن، سس خیلی غلیظ شد، به آن مقداری شیر اضافه کنید.