سرآشپز

کیک دبل‌چاکلت

کیک شکلاتی، یکی از دسرهای محبوب همه افراد است و معمولاً کیک دبل‌چاکلت  بیشتر از همه، مورد استقبال دوست‌داران طعم ناب کاکائو قرار می‌گیرد. کیک دبل‌چاکلت علاوه بر طعم بی‌نظیرش دارای ظاهری زیبا نیز هست و می‌توانید به‌عنوان کیک تولد هم از آن استفاده کنید. اگر در خانه فقط یه تخم‌مرغ دارید، می‌توانید کیک خیس شکلاتی یا کیک یک تخم‌مرغی نیز درست کنید؛ اما فقط با دو عدد تخم‌مرغ می‌شود یک کیک فوق‌العاده دبل شکلاتی درست کرده و عاشقان شکلات را حسابی هیجان‌زده کنید.

مواد لازم:
شکر: 2 پیمانه
آرد: 1 و 3/4 پیمانه
پودر کاکائو: 3/4 پیمانه
بیکینگ پودر: 1 و 1/2 قاشق چایخوری
جوش شیرین: 1 و 1/2 قاشق چایخوری
نمک: 1 قاشق چای‌خوری
تخم‌مرغ: 2 عدد
باترمیلک: 1 پیمانه
کره ذوب‌شده: 1/2 پیمانه
وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
قهوه داغ: 1 پیمانه (یا یک پیمانه آب جوش)
کره هم‌دمای محیط: 1 پیمانه (225 گرم)
پودر کاکائو تلخ: 1 پیمانه
شیر: 1/2 پیمانه
پودر قند: 2 تا 3 پیمانه

طرز تهیه:
قبل از انجام هر کاری فر را روی درجه حرارت 350‌درجه فارنهایت (180‌سانتی‌گراد) روشن کنید تا گرم شود. دو عدد قالب گرد مخصوص پخت کیک را کاملاً چرب کنید و کنار بگذارید. در کاسه بزرگی شکر، آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک و پودر کاکائو را مخلوط کنید. سپس تخم‌مرغ، باترمیلک، کره ذوب‌شده و عصاره وانیل را به آن‌ها اضافه کنید. حدود دودقیقه با دور متوسط همزن آن‌ها را هم بزنید. پس‌ از این زمان قهوه داغ یا آب جوش را داخل آن بریزید و مایه کیک دبل چاکلت را در حد مخلوط‌شدن هم بزنید. خمیر به‌دست‌آمده را به‌طور‌مساوی داخل دو قالبی که از قبل چرب کرده‌اید، بریزید. قالب‌ها را در فر روی طبقه وسط قرار دهید. 30 تا 35‌دقیقه صبر کنید تا کیک‌ها پخته شوند. پس از گذشت این زمان با خلال دندان کیک‌ها را چک کنید، اگر نچسبد و خلال دندان تمیز بیرون آمد، کیک آماده است. کیک‌ها را روی توری فلزی قرار دهید تا خنک شوند. برای درست‌کردن باترکرم شکلاتی روی کیک ابتدا کره به دمای محیط رسیده را داخل یک ظرف ریخته و با دور متوسط هم بزنید. خیلی آن را هم نزنید که تغییر زیادی پیدا کند. پودر کاکائو را به آرامی و قاشق قاشق اضافه کرده و مخلوط کنید تا کاملاً به خورد کره برود. پودر قند را نیز به همین شکل و به آرامی اضافه کنید. برای رسیدن به قوام دلخواه شیر را به تناوب اضافه کنید. سپس با دور متوسط همزن مواد را مخلوط کنید تا سبک شود. سه تا پنج‌دقیقه زمان کافی‌ست. اگر به نظرتان کرم رقیق بود مقدار دیگری پودر قند به آن اضافه کنید. داخل ظرف مورد نظر سرو کیک، یکی از کیک‌های آماده شده را قرار داده و روی آن از باتر کرم که درست کرده اید بریزید و پهن کنید. سپس لایه دیگر کیک را روی آن قرار داره و مابقی شکلات را روی آن ریخته و کاملاً پخش کنید؛ به‌طوری‌که رویه و اطراف کیک از شکلات پوشیده شود. روی کیک را می‌توانید با اسمارتیز، ترافل رنگی و یا شکلات چیپسی تزئین کنید.

ارسال دیدگاه شما

هفته‌نامه در یک نگاه
ویژه نامه
بالای صفحه