سرآشپز
املت اسپانیایی مخصوص
این دستور پخت املت اسپانیایی، بسیار ساده است و با سیبزمینی، تخممرغ و پیازچه تهیه میشود که بسیار مناسب صبحانه و عصرانه است که در کمترین زمان نیز تهیه و آماده سرو میشود. میتوانید آن را با نان تست، بربری یا هر نان دیگر سرو کنید و اگر دوست دارید بدون نان میل کنید. شما میتوانید در تهیه این املت از انواع ادویه که باب میل شماست استفاده کنید. برای آشنایی با دستور پخت این صبحانه لذیذ، مقاله آشپزی ما را دنبال کنید.
مواد لازم:
۱/۲: فنجان روغن زیتون
سیبزمینی با اندازه متوسط مربع خرد شده: ۵ عدد
پیازچه بزرگ خرد شده: ۱ عدد
تخممرغ: ۸ عدد
نمک برای مزهدار کردن
فلفل سیاه آسیابشده برای طعمدادن
جعفری برای چاشنی زدن (اختیاری)
طرز تهیه:
روغن را در یک تابه با اندازه متوسط (۳۰سانتیمتر / ۱۲اینچی) گرم کنید. سیبزمینیها را سرخ کنید تا ترد، طلایی و نرم شود. پیاز را اضافه کرده و سرخ کنید تا شفاف شود. سپس روغن را از سیبزمینیها بگیرید.
حرارت را کم کنید. تخممرغها را با نمک و فلفل مزهدار کنید. مخلوط تخممرغ را درون تابه بریزید و با سیب زمینی ها و پیازها مخلوط کنید. هر چندوقتیکبار هم بزنید و برگردانید تا همهجا آن پخته شود.
پخت املت را ادامه دهید؛ گاهی اوقات ماهیتابه را به آرامی تکان دهید تا کاملاً پخته شود. برای خارجکردن املت از قابلمه، یک بشقاب تمیز را روی آن قرار دهید و ماهیتابه را برگردانید. با جعفری چاشنیدار کنید (اختیاری). با سالاد سرو کنید؛ یا از آن به عنوان یک غذای برای صبحانه و عصرانه استفاده کنید.