سرآشپز
کافه گلاسه
اگر شما هم از هواداران بستنی هستید و هر دسری که با بستنی درست شود را دوست دارید، امروز قصد داریم طرز تهیه کافه گلاسه را به شما آموزش دهیم. کافه گلاسه اغلب با گلاسه قهوه اشتباه گرفته میشود؛ اما مسئله اینجاست که قهوه گلاسه را میتوانید با انواع نوشیدنی قهوه از اسپرسو گرفته تا قهوه دمی و کاپوچینو و پودر نسکافه درست کنید؛ اما برای درستکردن کافه گلاسه حتماً باید قهوه اسپرسو داشته باشید؛ البته گلاسه میوهای هم داریم مثل گلاسه توت فرنگی (ترکیب بستنی توت فرنگی اسکوپی با بستنی رقیق شده با شیر). در ادامه با طرز تهیه چند نوع گلاسه خوشمزه آشنا میشوید.
مواد لازم:
شیر: 1 لیوان
قهوه: 1.5 قاشق مرباخوری
شکر: 4 قاشق مرباخوری
بستنی: 1 فنجان
طرز تهیه:
شیر و شکر و قهوه را مخلوط میکنیم و بعد از ریختن در قهوه جوش، آن را میجوشانیم. بعد از اینکه جوشید، اجازه دهید تا کمی خنک شود و سپس آن را برای سردشدن درون یخچال قرار دهید. حالا بستنی را درون لیوان ریخته و لیوان را با شیر و قهوهای که سرد شده پر میکنیم. کافه گلاسه شما آماده است.
نکات مهم:
اگر از طعم تخلی قهوه لذت میبرید، میتوانید هنگام تهیه شیر قهوه، شکر اضافه نکنید؛ زیرا بستنی خود بهتنهایی بسیار شیرین است؛ البته این به ذائقه شما بستگی دارد.
علاوه بر قهوه سرد، از قهوه فوری و نسکافه خنک هم میتوان برای تهیه کافه گلاسه استفاده کرد. پس هیچ محدودیتی از این جهت وجود ندارد.
شما میتوانید از انواع بستنی برای تهیه کافه گلاسه استفاده کنید؛ هرچند معمولاً از بستنی وانیلی برای تهیه آن استفاده میشود. همچنین روی بستنی را میتوانید با اسپری خامه تزئین کنید.