ترافل خرما
ترافل خرما، یک نوع دسر و میان وعده خوشمزه و مقویست که میتوانید خیلیسریع و راحت در منزل آماده و سرو کنید. مواد اصلی در تهیه این دسر ترکیبی از خرما، شکلات، بیسکویت، گردو و خامه صبحانه است که این دسر را بسیار مقوی و سالم قرار میدهد. برای تهیه ترافل خرما تنها لازم است که مواد اصلی را ترکیب کرده و در شکلهای مختلف و موردنظر آماده کنید. میتوانید از هر نوع مغز و یا پودر نیز برای تزیین این دسر استفاده کرده و طعم آن خ بینظیر کنید.
مواد لازم:
خرما: ۳۰۰ گرم
شکلات تختهای: ۲۰۰ گرم
بیسکویت پتیبور: ۱۰ عدد
گردو خردشده: ۴۰ گرم
خامه صبحانه: ۱ قاشق غذاخوری
گلاب: ۱ قاشق چایخوری
دارچین: ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا خرماها را در یک کاسه با کمی آب خیس کنید. سپس پوست و هسته خرما را جدا کنید. بیسکویتها را در میکسر ریخته و پودر کنید. سپس خرما، گلاب، خامه و دارچین را در میکسر ریخته و مخلوط کنید. شکلات تختهای را بهصورت بنماری ذوب کنید. از مایه ترافل خرما بهاندازه گردو برداشته و شکل دهید. سپس آن را به شکلات ذوب شده آغشته و بعد در گردو بغلتانید. ترافلهای خرمایی آمادهشده را در ظرف سرو بچینید.
نکته:
بعد از اینکه خرمای پورهشده را به مخلوط بیسکویت و گردو اضافه کردیم، با چنگال کاملاً به خرد همدیگر میدهیم. همچنین اگر تمایل داشتید، میتوانید بهاندازه نوک قاشق چایخوری دارچین یا زنجبیل یا پودر هل به موادتان اضافه کنید.