چیز‌کیک نیویورکی

چیز‌کیک نیویورکی را با بافت نرم، خامه‌ای و یکدست آن می‌شناسیم. یک دسر شیرین و لذیذ که در کف آن پودر بیسکوییت قرار می‌گیرد و سرد سرو می‌شود. همان‌طورکه از اسم آن پیدا است، ماده‌ی اصلی این دسر خوشمزه را پنیر تشکیل می‌دهد. معمولاً در این دسر از پنیر خامه‌ای تازه استفاده می‌شود و خامه‌ی سفید و خامه‌ی ترش به پنیر اضافه می‌کنند تا طعم و بافت بهتری پیدا کند.

 

مواد لازم:
بیسکویت ساده (مادر، پتی‌بور یا ساقه طلایی): ۲۲۰ گرم
کره: ۱۰۰ گرم
خامه: ۲۰۰ گرم
پنیر خامه‌ای یا لبنه: ۴۰۰ گرم
ماست خامه‌ای یا خامه‌ی ترش: ۱۵۰ گرم
شکر: سه‌چهارم لیوان معادل ۲۰۰ گرم
نشاسته‌ی ذرت: ۲ قاشق غذاخوری
تخم‌مرغ: ۳ عدد
وانیل: نصف قاشق چای‌خوری
پوست لیموی رنده شده: ۱ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:
برای شروع بیسکویت‌ها را در میکسر کاملاً پودر کنید. اگر میکسر ندارید؛ می‌توانید از گوشت‌کوب یا حتی ته لیوان هم استفاده کنید. کره را به‌روش بن‌ماری روی بخار کتری آب کنید. کره‌ آب‌شده را همراه دارچین به بیسکویت‌ها اضافه و همه‌ مواد را با هم میکس کنید. مخلوط بیسکویت، کره و دارچین را کف یک قالب کمربندی با قطر ۲۰ الی ۲۳‌سانتی‌متر بریزید و با پشت قاشق آن‌را به‌صورت یکنواخت فشرده کنید. سپس آن‌را برای ۳۰‌دقیقه داخل فریزر قرار دهید. با استفاده از هم‌زن یا میکسر، پنیر خامه‌ای و شکر را با هم مخلوط کنید. سپس خامه و ماست خامه‌ای (خامه‌ی ترش) را به آن اضافه و باز مخلوط کنید. وقتی پنیر، شکر، خامه و ماست با هم ترکیب شدند، تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی به‌همراه وانیل به مخلوط اضافه کنید. پوست لیموی رنده‌شده و نشاسته‌ ذرت را اضافه و باز مخلوط کنید. قالب را از فریزر خارج کنید و به کمک فویل سه‌لایه دور‌تا‌دور قالب را از بیرون بپوشانید. دیواره‌های داخلی را هم می‌توانید به کمک کره چرب کنید و مثل تصویر با کاغذ روغنی بپوشانید. فر را از ۱۵‌دقیقه قبل روی دمای ۱۸۰‌درجه‌ سانتی‌گراد روشن کنید و اجازه دهید تا گرم شود. سپس چیز کیک را داخل قالب بریزید. در مرحله آخر، یک ظرف بزرگ که قابلیت قرار‌گرفتن در فر را داشته باشد، آماده کنید و قالب چیزکیک را درون آن قرار دهید. داخل ظرف بیرونی آب جوش بریزید؛ تا‌جایی‌که یک‌سوم ارتفاع قالب در آب فرو رود. در‌صورتی‌که فر گازی دارید، دما را روی ۱۷۰‌درجه و اگر فر برقی دارید دما را روی ۱۵۰درجه‌سانتی‌گراد تنظیم کنید و به چیز‌کیک ۳۰ الی ۴۰‌دقیقه زمان دهید. وقتی روی چیزکیک طلایی شد؛ فر را خاموش کنید و اجازه دهید که چیز‌کیک یک‌ساعت داخل فر بماند و بعد آن‌را از فر خارج کنید. زمانی‌که چیز کیک به دمای محیط رسید، آن‌را به یخچال منتقل کنید و حداقل چهارساعت اجازه دهید تا خودش را بگیرد.

نکته:
زمانی‌که چیز‌کیک را از فر خارج می‌کنید؛ ممکن است وسط آن کمی شل به‌نظر برسد؛ اما این حالت طبیعی‌ست و جای نگرانی ندارد. چیز‌کیک، بعد از قرار‌گرفتن در یخچال سفت می‌شود.

ارسال دیدگاه شما

هفته‌نامه در یک نگاه
ویژه نامه
بالای صفحه