کمپیر ترکیهای
اگر به کشور ترکیه سفر کرده باشید، حتماً در شهرهای مختلف بهخصوص استانبول با یک خوراکی خوشمزه مواجه شدهاید که بین مردم ترکیه بسیار محبوب است. کمپیر ترکیهای یک غذای کامل و حجیم است که پایه آن سیبزمینی پخته است که با کره و پنیر پیتزا مخلوط میشود و روی آن ترکیبات مختلف گوشت و سبزیجات قرار میگیرد تا طعم خوشمزهی آن را تکمیل کند.
مواد لازم:
سیبزمینی بزرگ: ۲ عدد
کره: ۲۰ گرم
پنیر پیتزا: ۲ قاشق غذاخوری
ژامبون گوشت: ۲ عدد
خیارشور: ۲ عدد
ذرت و نخودفرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
گوجهفرنگی و فلفل: به میزان دلخواه
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه:
برای تهیه کمپیر، ابتدا سیبزمینیها را خوب میشوییم و خشک میکنیم. سپس به روغن و نمک و فلفل آغشته میکنیم و درون فویل میپیچیم و به مدت یک ساعت درون فر قرار میدهیم تا کاملا مغزپخت شود. بعد از آماده شدن سیبزمینی، وسط آن را تا نیمه برش میزنیم و با فشار دو انگشت کمی باز میکنیم. دراینمرحله کره را دورن سیبزمینی داغ میریزیم و با چنگال تمام سیبزمینیها را با کره و نمک و فلفل مخلوط میکنیم تا یکدست شود. بعد از اینکه سیبزمینی و کره با هم مخلوط شد، پنیر پیتزا را اضافه میکنیم و دوباره با سیبزمینی مخلوط میکنیم تا کاملاً یکدست و کشدار شود. بعدازاینکه سیبزمینی با کره و پنیر پیتزا مخلوط شد، ژامبون گوشت، خیارشور، نخودفرنگی، ذرت و فلفل سبز را روی سیبزمینی قرار میدهیم و با سس مایونز تزیین و سرو میکنیم.