تیتر خبرهای این صفحه

شاورما

شاورما غذایی لذیذ و خوش طعم است و برای پذیرایی از مهمانی‌ها در مهمانی‌های کوچک می‌تواند غذای مناسبی باشد. در طرز تهیه شاورما از سینه مرغ و سس مخصوص و نان مخصوص شاورما استفاده می‌شود و این غذا اگر در منزل تهیه شود، جزو سالم‌ترین و لذیذ‌ترین غذا‌ها محسوب می‌شود.

مواد لازم:
مرغ یا گوشت قرمز: ۶۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد
ماست چکیده: نصف پیمانه
سس مایونز: ۱ قاشق غذاخوری
سیر: ۳ حبه
رب انار:  ۲ قاشق غذاخوری
لیمو ترش تازه: ۱ عدد
نان پیتا:  ۴ عدد
خیارشور: ۸ عدد
گوجه فرنگی: ۱ عدد
کاهو: ۴ برگ

طرز تهیه:
ابتدا پیاز را به صورت خلالی درشت خرد می‌کنیم و داخل یک کاسه مناسب می‌ریزیم. در ادامه دو حبه سیر را رنده کرده و به‌همراه روغن مایع، آب لیمو ترش، ماست چکیده، مقداری نمک، فلفل سیاه، آویشن و پاپریکا به کاسه اضافه می‌کنیم. حالا مواد داخل کاسه را با هم مخلوط می‌کنیم تا کاملاً یکدست شوند. در ادامه گوشت قرمز یا گوشت مرغ را به‌صورت نواری‌های باریک و نازک برش می‌زنیم و داخل مخلوط پیاز و ماست می‌ریزیم و به‌خوبی مخلوط می‌کنیم. حالا روی کاسه را سلفون می‌کشیم و به‌مدت یک‌ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا گوشت طعم‌دار شود. پس از گذشت یک‌ساعت گوشت را از یخچال خارج می‌کنیم و یک تابه مناسب روی حرارت قرار می‌دهیم و کره را به تابه اضافه می‌کنیم. حالا تکه‌های گوشت را از مواد خارج می‌کنیم و در کره سرخ می‌کنیم. در حین سرخ‌کردن گوشت سس مایونز را به‌همراه سه قاشق غذاخوری ماست چکیده مخلوط ‌نیم. سیر باقیمانده را نیز رنده می‌کنیم و به مواد اضافه می‌کنیم. پس از اینکه گوشت به‌خوبی سرخ شد نان‌های پیتا را روی سطح کار قرار می‌دهیم و روی هر کدام مقداری رب انار می‌مالیم و به‌طور یک‌دست روی سطح نان‌ها پخش می‌کنیم. حالا از تکه‌های گوشت مرغ یا گوشت قرمز روی نان قرار می‌دهیم. سسی که از ترکیب سس مایونز و ماست درست کردیم را روی گوشت می‌ریزیم. در ادامه گوجه فرنگی، خیارشور و کاهو را خرد می‌کنیم و به‌مقدار مناسب روی هر نان قرار می‌دهیم. در آخر نان‌ها را به‌صورت لقمه‌ای می‌پیچیم و سرو می‌کنیم.

ارسال دیدگاه شما

هفته‌نامه در یک نگاه
ویژه نامه
بالای صفحه