سرآشپز

فرنچ‌تست سیب و دارچین

فرنچ‌تست سیب و دارچین یک صبحانه فرانسوی خوشمزه است. قطعاً ترکیب سیب و دارچین داری عطر و طعم فوق‌العاده است و ایده ای بسیار جالب و ویژه است برای زمان‌هایی که می‌خواهید یک صبحانه خاص و شیک و همچنین شیرین درست کنید. فرنچ‌تست سیب و دارچین در همه‌جای‌دنیا طرفداران خاصی دارد و طعم و مزه آن بین همه معروف است. فرنچ تست سیب و دارچین دارای بافت نرم و شیرین است و داخل آن نرم و لذیذ و بیرون آن ترد و خوشمزه است. 

 

 

مواد لازم:
تخم‌مرغ: ۲ عدد
شکر: ۲ ق سوپ خوری
وانیل: ۱/۲ ق چای خوری
دارچین: ۱/۴ ق چای خوری
شیر پر‌چرب« ۱/۲ پیمانه
کره« ۵۰ گرم

 

 

طرز تهیه:
ابتدا سیب‌ها را بشورید و آن‌ها را روی تخته برش نگینی و مکعبی خرد کنید. نان تست را روی تخته برش با قشار پشت قاشق یا وردنه فشرده و تخت کنید. در صورت تمایل دور نان تست را برش دهید. در تابه مناسب کره را قرار دهید و با شعله ملایم اجازه دهید تا کره ذوب شود. بعد از ذوب‌شدن کره، سیب‌های از قبل مکعبی خرد‌شده را به‌همراه شکر به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا دانه‌های شکر ذوب شود و شیرینی شکر به خورد سیب‌ها برود. بعد از اینکه سیب‌ها نرم و مقداری تفت داده شد، دارچین را اضافه کنید و با حرارت ملایم کمی تفت دهید و هم بزنید. بعد از چند دقیقه شعله را خاموش کنید و مواد را کنار بگذارید. در کاسه‌ای مناسب تخم مرغ را بشکنید و با هم‌زن دستی هم بزنید تا تخم‌مرغ‌ها از لختگی خارج شود؛ سپس شکر، وانیل، دارچین و شیر را به کاسه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یک‌دست و مخلوط شوند. مواد را کنار بگذارید. تست‌ها را روی میز قرار دهید و بین دو عدد نان تست، مایه سیب و دارچین قرار دهید و این کار را تا پایان مواد و نان تست‌ها انجام دهید و تست‌ها را کنار بگذارید. در تابه مناسب کره را اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و نان تست‌های آماده‌شده را داخل مخلوط و ترکیب مواد تخم مرغی‌ به‌مدت سه‌ثانیه قرار دهید؛ سپس آن را به داخل تابه قرار دهید تا هر طرف تست ها به مدت چند دقیقه سرخ شود و طلایی شود. این کار را برای همه تست‌ها انجام دهید تا آن‌ها تمام شوند. بعد از آن تست‌ها را در ظرف مناسب سرو کنید و برای تزئین می‌توانید از مقداری عسل و دارچین روی تست‌ها استفاده کنید. فرنچ تست سیب و دارچین آماده است. با یک فنجان چای داغ سرو کنید.

 

 

نکته:
برای تزئین روی فرنچ تست سیب و دارچین از پودر قند استفاده کنید.
به‌جای سرخ‌کردن داخل ساندویچمیکر یا تستر هم درست کنید.
مواد داخل تست را که حاوی سیب و شکر هستند؛ بعد تفت‌دادن پوره کنید.
تست‌ها را صاف نکنید و به‌صورت ساده استفاده کنید.
در‌صورت تمایل مقدار شکر و دارچین را زیاد و کم کنید.
دور نان تست را ببرید و با وردنه خود تست را صاف کنید.
داخل مواد از گردو خرد شده استفاده کنید.

ارسال دیدگاه شما

هفته‌نامه در یک نگاه
ویژه نامه
بالای صفحه