سرآشپز
برنج ریزوتو
یکی از معروفترین غذاهای ایتالیایی که با استفاده از برنج تهیه میشود، برنج ریزوتو است که جزو پلوهای معروف کشور ایتالیاست که طرز تهیههای مختلفی دارد و معمولاً آن را با سبزیجات، قارچ و ... تهیه میکند و جزو غذاهای اصلی سرو میشود.
مواد لازم:
آب گوشت: 1 تا 2 لیتر
پنیر پارمزان: 115 گرم
برنج: 400 گرم
کره: 50 گرم
سیر: 2 حبه
پیاز: 1 عدد
ساقه کرفس: 1 عدد
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
نمک: بهمقدار لازم
فلفل سیاه: بهمقدار لازم
طرز تهیه:
به منظور تهیه این غذا باید ابتدا پیاز، سیر و ساقه کرفس را در اندازه ریز خورد کرده و سپس آب گوشت را با سبزیجات روی شعله گاز بگذارید و حرارت دهید. بعد در یک ظرف جدا مقداری کره و روغن زیتون را حرارت دهید تا آب شود و سپس سیر، پیاز و کرفسی که ریز کرده بودید را حدود 15دقیقه داخل ماهی تابه تفت بدهید. پس از اینکه سبزیجات نرم شدند برنج به آنها اضافه کرده و شعله گاز را در حالت متوسط بگذارید. هنگامیکه برنج نرمتر شد، مقدار یک پیمانه از آب گوشت که گرم کرده بودید به آن اضافه کنید و بهاندازهکافی نمک به آب برنج بزنید و شعله را کم کنید تا برنج شما طلایی نشود. وقتی که پخت مجدد آب گوشت به آن اضافه کنید و دائماً آن را هم بزنید تا آب گوشت کاملا به خورد برنج برود و برنج شما حالت خمیری مانندی پیدا کنند و باز دوباره آب گوشت اضافه کنید و تا مدت 15 دقیقه هم این کار را انجام دهید که برنج خوب بپزد. اگر هنوز برنج شما نپخته و آب گوشت هم تمام شده مشکلی ندارد که از آب جوش استفاده کنید. سپس آنرا از روی حرارت برداشته و پنیر پارمزان را به آن اضافه کنید و بعد از آن در ظرفی که داخل آن است را محکم پوشانده و 2 دقیقه منتظر بمانید که جا بیفتد. حالا برنج ریزوتو شما آماده شده و می توانید آن را تازه در ظرف دلخواه سرو کرده و نوش جان کنید.
نکته:
مواد اولیهای که به آن اشاره کردیم برای چهارنفر مناسب است و میتوانید این غذا را بهعنوان وعده غذایی اصلی در ناهار یا شام یا حتی افطار میل کنید که برای پخت آن تقریباً 45دقیقه زمان نیاز است.