چیکن استروگانف
چیکن استروگانف یا چیکن استراگانف یکی از غذاهای معروف و پر طرفدار کشور روسیه است که بهدلیل طعم خوبش در سراسر جهان فراگیر شده است. این غذا شباهت زیادی به بیف استراگانف غذای معروف روسی دارد.
مواد لازم:
سینهمرغ: ۶۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد
سیر: ۲ حبه
آب مرغ: ۱ لیوان (به ۲۰۰میلیلیتر آب، نصف عصارهمرغ هم میتوان ریخت)
خامه: ۲۰۰ میلیلیتر
قارچ: ۱۰ عدد
آرد: ۱ قاشق غذاخوری
خیار شور: ۵ عدد
خردل: ۱ قاشق غذاخوری
کره: ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
نمک: ۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا یک تابه مناسبی را گرم می کنیم و سپس داخل آن روغن زیتون می ریزیم. سینه مرغ خردشده را اضافه کرده و روی آن کمی نمک و فلفل سیاه میپاشیم بعد کمی تفت داده و تا وقتی که تغییر رنگ بده سرخ میکنیم. سپس مرغهای سرخ شده را از تابه در میآوریم. داخل یک تابه دیگر کره ریخته و ذوب میکنیم؛ سپس پیازهای خلالی خرد شده را اضافه کرده و ۱ دقیقه تفت میدهیم؛ بعد سیرهای خرد شده را اضافه کرده و خیلی کم هم میزنیم؛ سپس قارچ خرد شده را اضافه کرده و بعد اینکه قارچ تغییر رنگ داد آرد را اضافه کرده و کمی سرخ میکنیم و آب مرغ یا (داخل یک لیوان آب جوش عصاره مرغ را حل میکنیم) و روی قارچها میریزیم. وقتی سس قوام اومد زیر اجاق را کمکم میکنیم و خامه و خردل را اضافه کرده و هم میزنیم و در آخر گوشت مرغ و خیار شور خردشده را اضافه میکنیم و روی شعله ملایم تا وقتی قوام بهیاد میپزیم.