کوزالاک مانتی
مواد اولیه
گوشت چرخکرده: ۲۵۰گرم
پیاز: ۱ عدد
ماست چکیده: ۱ پیمانه
خمیر یوفکا مثلثی: ۱ بسته
سیر: ۴ حبه
بادمجان: ۳ عدد
رب گوجهفرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
جعفری خردشده: ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه کاری بهمقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا پیاز را نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه با مقداری زردچوبه تفت دهید تا سبک و شیشهای شود؛ سپس گوشت چرخ کرده را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد سپس رب را اضافه کنید و تفت دهید تا رب خوش رنگ شود در انتها کمی نمک و ادویه کاری اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. بادمجانها را خوب شسته و روی گاز کباب کنید؛ سپس زیر آب سرد بگیرید تا پوستش به راحتی جدا شود در ادامه بادمجان ها را ساطوری کنید؛ بههمراه سیر پوره شده و کمی نمک و فلفل سیاه با ماست مخلوط کنید و این بورانی را داخل یخچال بگذارید تا کاملا مزه دار شود. خمیر یوفکا مثلثی را رول کنید. میتوانید یک نی را داخل خمیر گذاشته و رول کنید و زمانی که به انتها خمیر رسید کمی آب به لبههای خمیر بزنید تا انتهای خمیر بهم بچسبد؛ سپس رولها آماده شده را داخل روغن داغ سرخ می کنیم تا طلایی و برشته شود. برای سرو کوزالاکمانتی یک دیس گرد بردارید و خمیرهای سرخشده را دورتادور دیس کنار هم قرار دهید؛ سپس ماست بادمجان را وسط رولها ریخته و روی ماست مواد گوشتی را بریزید در انتها جعفری ساطوریشده را روی مواد بریزید و سرو کنید.
نکته
- میتوانید به جای رب از گوجهفرنگی پورهشده استفاده کنید.
- بهتر است برای طعم بهتر بورانی بادمجان آنرا از قبل تهیه کنید تا طعم سیر و بادمجان باهم یکی شوند.
- بهدلخواه میتوانید به مواد گوشتی یک فلفل دلمه خردشده نیز اضافه کنید.
- رولهای خمیر را بعد از سرخشدن روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.