خرما؛ بهترین انتخاب برای تأمین قندخون

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت از «خرما» به‌عنوان بهترین ماده غذایی برای تأمین تدریجی قند‌خون یاد کرد و گفت: خرما منبع خوبی از مواد مغذی، قند، فیبر و پتاسیم است. احمد اسماعیل‌زاده اظهار داشت: مواد خیلی شیرین مانند زولبیا، بامیه و گوش‌فیل، حلوا و شله‌زرد در وعده سحری که سبب افت سریع قند‌خون در ساعات اولیه روز می‌شود، نباید مصرف شود. همچنین مصرف آب زیاد در وعده افطار سبب اختلال در هضم می‌شود.

 

ارسال دیدگاه شما

هفته‌نامه در یک نگاه
ویژه نامه
بالای صفحه