سرآشپز

پاستای کدو و گوجه فرنگی کبابی

روغن زیتون: ۶ قاشق غذاخوری- سیر: 3حبه - گوجه فرنگی: ۷۰۰ گرم          
کدو:  ۱۱۰۰گرم- پنیر پارمزان : 1/۴ پیمانه - جعفری: ۱/۴ پیمانه-         پاستا: ۵۰۰ گرم- فلفل سیاه، نمک: به میزان لازم.        
طرز تهیه:
۱- کدو و گوجه فرنگی ها را تمیز بشویید و به قطعات یک و نیم سانتی متری برش دهید.
۲- سیر را ریز خرد کنید.
۳- می توانید از هر نوع پاستای مورد نظرتان استفاده کنید.
۴- جعفری را خرد کنید.
۵- پنیر پارمزان را رنده کنید. همچنین به پنیر اضافی برای سرو نیاز دارید.
فر را با حرارت 230 درجه سانتی گراد گرم کنید. کدو، گوجه فرنگی و سیر ها را به همراه 5 قاشق غذاخوری روغن زیتون در سینی فر بریزید، بر روی آن ها نمک و فلفل بپاشید و با هم ترکیب کنید. آن ها را در سطح سینی پخش کنید و برای 20 تا 25 دقیقه تا کدوها کمی قهوه ای رنگ شوند، کبابی کنید. در قابلمه ای از آب نمک در حال جوش، پاستا را برای حدود 12 دقیقه بپزید، در حدی که خیلی نرم نشود و زیر دندان بیاید. نصف لیوان ازآب پاستا را برداشته و بعد آن را آبکشی کنید. پاستا را به قابلمه برگردانید، 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون باقیمانده را به آن اضافه کنید، آن ها را خوب با هم ترکیب کنید و درب ظرف را بگذارید. سینی سبزیجات را از فر خارج کنید. آب پاستا را در سینی فر بریزید و آن را با قاشق چوبی هم بزنید تا تکه های قهوه ای چسبیده به سینی در آب حل شود. سبزیجات و آب آن را به پاستا اضافه کنید. جعفری و پنیر پارمزان را هم اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید. برای سرو پنیر پارمزان بیشتری روی پاستا رنده کنید.
*کبابی کردن کدو و گوجه فرنگی به جای تفت دادن، طعم آن ها را بهتر و بیشتر می کند.

ارسال دیدگاه شما

هفته‌نامه در یک نگاه
ویژه نامه
بالای صفحه