خبرنامه

مخالفت اسپانیا، پرتغال و مراکش با افزایش تیم‌های جام‌جهانی
اسپانیا، پرتغال و مراکش با افزایش تعداد تیم‌های جام‌جهانی به ۶۴ تیم مخالف‌اند و معتقدند که این اتفاق نخواهد افتاد. به‌گزارش ایسنا؛ جام‌جهانی ۲۰۳۰ به‌میزبانی مشترک سه کشور اسپانیا، مراکش و پرتغال برگزار خواهد شد. البته طبق اعلام فیفا سه کشور آرژانتین، پاراگوئه و اروگوئه هم در این میزبانی مشارکت خواهند داشت. پیش‌تر برخی از بانفوذترین مدیران فوتبال آمریکای‌جنوبی پیشنهاد افزایش تعداد تیم‌های جام‌جهانی در سال ۲۰۳۰ را داده‌اند و برگزاری جام‌جهانی با ۶۴ تیم دوباره در دستورکار قرار گرفت. از سال ۱۹۹۸ جام‌جهانی با حضور ۳۲ تیم برگزار می‌شد. برای اولین‌بار در جام‌جهانی ۲۰۲۶ که در آمریکا، کانادا و مکزیک برگزار خواهد شد قرار است ۴۸ تیم در بزرگ‌ترین رویداد فوتبالی جهان حاضر شوند. منتقدان پیشنهاد جام‌جهانی ۶۴ تیمی معتقدند که این‌طرح کیفیت فوتبال را پایین آورده و ارزش رقابت‌های انتخابی را در بیشتر قاره‌ها کاهش می‌دهد.


رکوردشکنی بانوی ایرانی با فتح قله چوآیو
افسانه حسامی‌فرد با فتح قله چوآیو در ۲۰ کیلومتری غرب کوه اورست، نخستین زنی است که صعود به ۱۴ قله هشت‌هزارمتری را تکمیل کرد و به باشگاه ۸۰۰۰ متری‌های جهان پیوست. به‌گزارش ایرنا؛ افسانه حسامی‌فرد بانوی هیمالیانورد کشور موفق به صعود قله چوآیو در تبت شد. وی با این صعود ارزشمند، ضمن تکمیل پروژه صعود تمامی قلل بالای ۸۰۰۰ متری جهان، پس از «عظیم قیچی‌ساز»، به‌عنوان دومین ایرانی به جمع اعضای «باشگاه ۸۰۰۰ متری‌های جهان» پیوست. همچنین در پاییز سال ۱۴۰۴، شماری دیگر از کوه‌نوردان کشورمان نیز با صعود به قلل مرتفع هیمالیا، برگ زرینی بر دفتر افتخارات کوه‌نوردی ایران افزودند؛ قله ماناسلو: مردان: رضا شهلایی (کرمانشاه)، مهدی ناسوتی‌فر (فارس)، سید حمید هاشمی (کرمان)، کامبیز بلوری (زنجان)، روح‌الله علی‌اکبری (تهران)، حسین ناطقی (مازندران)؛ و سرکار خانم ثمین هاشمی (فارس). قله دائولاگیری: مردان: مهدی ناسوتی‌فر و سید حمید هاشمی.


کمبود ۱۵ هزار مربی تربیت‌بدنی
معاون تربیت‌بدنی و سلامت وزارت آموزش‌وپرورش بابیان‌اینکه در ساخت مدارس باید به فضای ورزشی به اندازه کلاس توجه شود، بر تلاش این‌مجموعه برای افزایش سرانه ورزش دانش‌آموزی تأکید کرد. محمد جعفری معاون تربیت‌بدنی و سلامت وزارت ورزش درآستانه هفته تربیت‌بدنی نشست خبری برگزار کرد تا درمورد برنامه‌های این‌هفته توضیح دهد. به‌گزارش مهر؛ وی گفت: هر برنامه‌ای که تعریف می‌کنیم، براساس اسناد بالادستی است. شعار ما «همه‌باهم برای ایران به مدرسه» بود و سیاست‌های ما مدرسه‌محور، باکیفیت، فراگیر، با برنامه، علمی، تخصصی، هم‌خوانی با سیاست دولت و مشارکت محور بودن است. معاون تربیت‌بدنی و سلامت وزارت آموزش‌وپرورش بابیان‌اینکه دولت دو رویکرد در بحث نظام تعلیم‌وتربیت دارد، ادامه داد: تلاش کرده‌ایم در حوزه تربیت‌بدنی کار به‌صورت فراگیر و با برنامه باشد. همچنین تلاش داشته‌ایم در قالب یک تفاهم‌نامه با مدیران و معاونان آموزش‌وپرورش حرکت کنیم.


یزد؛ میزبان تور ملی والیبال ساحلی زنان
طبق اعلام دپارتمان ارتباطات فدراسیون والیبال، کمیته ساحلی فدراسیون باتوجه‌به موافقت باشگاه شهداب درنظر دارد تور ملی ساحلی زنان و مرحله دوم انتخابی تیم‌ملی زنان را نیمه دوم آبان‌ماه با جایزه یک‌میلیاردریالی برای هشت تیم برتر در شهر یزد برگزار کند. به‌گزارش برنا؛ براساس آئین‌نامه مسابقات، تهیه کاپ و مدال برای توزیع جوایز، صدور ابلاغ کادر اجرایی و داوران مسابقات، تهیه البسه داوران و عوامل اجرایی اعزامی، تهیه احکام قهرمانی، پرداخت حق‌الزحمه داوران و عوامل اجرایی اعزامی با ابلاغ فدراسیون و تهیه بلیت عوامل و داوران از جمله تعهدات فدراسیون والیبال است.

ارسال دیدگاه شما

هفته‌نامه در یک نگاه
ویژه نامه
بالای صفحه