خبرنامه

دهمیِ تیم اسکواش ایران در مسابقات جهانی
رقابت‌های جام‌جهانی اسکواش به‌میزبانی هند برگزار شد و تیم ایران از بین ۱۲ تیم شرکت‌کننده در مسابقات در جایگاه دهم جهان قرار گرفت. به‌گزارش ایسنا؛ رقابت‌های جام‌جهانی اسکواش در‌حالی به‌میزبانی هند برگزار شد که تیم اسکواش ایران بعد از ۱۷‌سال در مسابقات جهانی حضور پیدا کرد و در بین ۱۱ تیم مصر، برزیل، لهستان، هنگ کنگ، مالزی، هند، هلند، ژاپن، کره‌جنوبی، آفریقای‌جنوبی و استرالیا در جایگاه دهم جهان قرار گرفت. سپهر اعتمادپور، پویا شفیعی‌فرد، فاطمه فلاحتی و فرشته اقتداری اسکواش‌بازان شرکت‌کننده در‌این‌‌تورنمنت بودند که در آخرین دیدار به مصاف تیم لهستان رفتند و با نتیجه ۳ بر ۱ بازی را واگذار کردند و در جایگاه دهم جهان قرار گرفتند. تیم ایران پیش‌از‌این برابر مصر و ژاپن بازی را واگذار و برابر برزیل به برتری رسیده بود. تیم اسکواش ایران در‌حالی دهم جهان شد که باید فروردین در مسابقات قهرمانی آسیا که به‌میزبانی پاکستان برگزار می‌شود، حضور پیدا کند.
 
 
هدایت تیم‌ملی پاکستان توسط سرمربی فوتسال زنان ایران 
سرمربی پرافتخار فوتسال زنان ایران هدایت تیم‌ملی پاکستان را بر‌‌عهده گرفت. فاطمه شریف با عقد قراردادی هدایت تیم‌ملی فوتسال زنان پاکستان را برعهده گرفت. فدراسیون فوتبال پاکستان با تأیید این خبر اعلام کرد با شریف به توافق رسیده و قرارداد خود را امضا کرده است. به‌گزارش مهر؛ شریف در شرایطی هدایت تیم فوتسال زنان پاکستان را برعهده گرفت که اخیراً در بازی‌های آسیایی جوانان بحرین توانست با تیم‌ملی فوتسال کشورمان برای اولین‌بار عنوان قهرمانی را کسب کند. وی دارای مدرک مربیگری کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) بوده و سابقه هدایت تیم‌های مختلف باشگاهی را در کارنامه خود دارد.
 
 
میزبانی قشم از دومین تور ملی والیبال ساحلی بانوان
رئیس اداره ورزش‌و‌جوانان سازمان منطقه آزاد قشم از میزبانی دومین‌ تور ملی والیبال ساحلی بانوان و مرحله انتخابی تیم‌ملی در بزرگ‌ترین جزیره ایران خبر داد. رضا ذاکری افزود: دومین تور ملی والیبال ساحلی بانوان کشور و دومین‌مرحله انتخابی تیم‌ملی، با همکاری فدراسیون والیبال، از 1 تا 3 دی‌ماه ۱۴۰۴ به‌میزبانی سازمان منطقه آزاد قشم در بوستان ساحلی پارک زیتون این جزیره برگزار می‌شود. به‌گزارش ایرنا؛ وی گفت: هدف از برگزاری این‌رویداد ملی، شناسایی و انتخاب شایسته‌ترین بازیکنان برای حضور در اردوهای تیم‌ملی والیبال ساحلی بانوان و تقویت زنجیره استعدادیابی در‌این‌رشته است. رئیس اداره ورزش‌و‌جوانان سازمان منطقه آزاد قشم توضیح داد: کمیته ساحلی فدراسیون والیبال با موافقت سازمان، برگزاری این‌دوره از تور را با جایزه ۸۰۰ میلیون‌ریالی برای هشت تیم برتر برنامه‌ریزی کرده است. ذاکری اضافه کرد: هزینه ثبت‌نام تیم‌ها ۴۰ میلیون‌ریال است و ورود تیم‌های شرکت‌کننده روز یک‌شنبه (۳۰ آذرماه) انجام می‌شود.
 
 
قهرمانی ایران در یوروکاپ دراگون‌بوت دبی
تیم‌ملی دراگون‌بوت مردان که در یورو‌کاپ دبی شرکت کرده، در مسافت ۲۰۰‌ متر رقابت کرد و قهرمان شد. محمد ساداتی و علی عالی‌پور به‌عنوان مربی ورزشکار و مهدی یزدانی، رضا نظرپوریان، هادی دریایی‌نژاد، علی حاج‌بابایی، آریا قنبرزاده، مهدی الف‌باغی، امیرحسین قالیباف، امیر نصرالهی، طا‌ها مقدم، ارشیا عبداللهی و رضا سلمان‌پور ورزشکاران ایران در‌این‌رقابت‌ها بودند. به‌گزارش برنا؛ مسابقات قایق ١٠‌نفره مسافت ٢٠٠ متر با حضور ٢۴ قایق انجام شد و تیم ایران پس از رقابت در دور مقدماتی و نیمه‌نهایی، در فینال به مصاف تیم‌های جورجیا دراگون، فورث‌تو ونت، پولیتک، اولترا‌پلاس و دوبی دایجرز پریمایرز رفت و با زمان ۵٠.۵٠ ثانیه جایگاه قهرمانی را به‌دست آورد.  

ارسال دیدگاه شما

هفته‌نامه در یک نگاه
ویژه نامه
بالای صفحه