سوپ جو پرک
سوپ جو پرک یکی از انواع سوپهای خوشمزه و ساده بینالمللیست که معمولاً در رستورانها بهعنوان پیشغذا سرو میشود.
مواد لازم:
جو پرک: ۱ پیمانه
سینه مرغ: ½ سینه
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
هویج: ۱ عدد بزرگ
سبزی سوپی: ۴ قاشق غذاخوری
زرشک: ۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش: قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: بهمقدار کافی
زردچوبه و روغن: بهمقدار کافی
طرز تهیه:
برای تهیه سوپ جو پرک خوشمزه ابتدا جو پرک را بهخوبی میشوییم. پیاز را بهصورت نگینی ریز خرد میکنیم؛ سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار داده و پیاز را بههمراه مقداری روغن مایع به قابلمه میافزاییم. در اینمرحله پیاز را بهخوبی تفت میدهیم تا سبک و شیشهای شود. در ادامه مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به قابلمه اضافه کرده و تفتدادن را چنددقیقه دیگر ادامه میدهیم تا پیاز و ادویهها با هم ترکیب شوند. حالا سینه مرغ را بههمراه جو پرک به قابلمه اضافه کرده و کمی تفت میدهیم؛ سپس پنج لیوان آب جوش به قابلمه میافزاییم و اجازه میدهیم آب شروع به جوشیدن کند. در ادامه کفهای روی سطح آب را با قاشق جمع کرده و دور میریزیم. در این مرحله حرارت را کم کرده و اجازه میدهیم مرغ بپزد. پس از اینکه مرغ نیمپز شد، هویج را پوست گرفته و با رنده متوسط رنده میکنیم، سپس به قابلمه میافزاییم. پس از اینکه مرغ پخت، آنرا از قابلمه خارج میکنیم. حالا گوشت مرغ را بهصورت ریشریش خرد کرده و مجدداً به قابلمه میافزاییم. در ادامه رب گوجهفرنگی را در یک تابه کوچک با کمی روغن تفت میدهیم تا کاملاً سرخ شود، سپس به قابلمه اضافه میکنیم. در این مرحله اجازه میدهیم سوپ جا بیفتد؛ سپس سبزی سوپی را بهصورت ریز خرد کرده و بههمراه زرشک، نمک و آب لیموترش به قابلمه میافزاییم. درنهایت سوپ را پس از اینکه جا افتاد، در ظرف موردنظرمان میکشیم و سرو میکنیم.