لازانیای بادمجان و اسفناج

اگر به‌دنبال دستور پخت غذاهای گیاهی هستید که گوشت یا کربوهیدرات در خود ندارند، غذایی که در ادامه آموزش داده شده مناسب شما خواهد بود. در این دستور نه از ورقه‌های لازانیا خبری هست، نه از گوشت چرخ‌کرده و سوسیس و بیکن. همه مواد تشکیل‌دهنده این غذا، گیاهی بوده و شامل بادمجان، اسفناج و پنیر است.

 

مواد لازم:
بادمجان بزرگ:2 عدد
نمک:1 قاشق سوپخوری
روغن گیاهی: 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
پیاز بزرگ خرد شده: 2 عدد
حبه سیر خرد شده: 4 عدد
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی له شده: 400 گرم
آب داغ: 2 فنجان
آب مرغ: 20 ‌گرم
فلفل قرمز: 1 عدد
رزماری: 1 قاشق چایخوری
پنیر فتای ریز شده: 200 گرم
پنیر ریکوتا: 200 گرم
خامه: نصف فنجان
جعفری خرد شده: 2 قاشق سوپخوری
زیتون سیاه خرد شده: نصف فنجان
اسفناج: نصف بسته
پنیر پارمسان رنده شده: نصف فنجان


نکته:
 اضافه‌کردن یک قاشق مرباخوری ادویه ایتالیایی به ترکیب این مواد، طعم آن را رستورانی کرده و بی‌نظیر می‌شود!

 

طرز تهیه:
فر را روی دمای 175 درجه سانتیگراد تنظیم می‌کنیم. بادمجان‌ها را پوست گرفته و آن‌ها را برش می‌دهیم و در آب نمک می‌خوابانیم و بعد آن‌ها را آبکشی می‌کنیم. روغن گیاهی را داخل ماهی تابه می‌ریزیم و آن را داغ می‌کنیم؛ سپس بامجان‌ها را داخل آن ریخته و آنها را تفت می‌دهیم تا طلایی شوند. بعد همه بادمجان‌ها را از ماهی تابه بیرون آورده و روغن زیتون را داخل آن می‌ریزیم و روی حرارت متوسط می‌گذاریم. پیاز خرده‌ شده را درون آن می‌ریزیم و سپس سیر و رب گوجه‌فرنگی را به آن اضافه می‌کنیم و به‌مدت 1 الی 2‌دقیقه آن‌ها را تفت می‌دهیم. آب داغ، گوجه‌فرنگی‌های له‌شده، آب مرغ، فلفل قرمز و رزماری را به مواد داخل ماهی تابه اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم به‌مدت 15‌دقیقه روی حرارت متوسط اجاق بپزد. پنیر فتا، ریکوتا، جعفری و زیتون را داخل مخلوط کن می‌ریزیم و کاملاً آن‌ها را با هم مخلوط می‌کنیم تا یک‌دست شوند. 3 الی 4 قاشق از سس گوجه‌ای را که آماده کرده‌ایم داخل سینی فر می‌ریزیم و آن را پهن می‌کنیم. سپس روی آن را با یک لایه از برگ‌های اسفناج می‌پوشانیم بعد روی آن را یک لایه بادمجان سرخ شده قرار می‌دهیم. بعد از آن 6 الی 7 قاشق از سس گوجه را روی بادمجان‌ها می ریزیم و لایه بعدی اسفناج را روی آن می‌گذاریم و همه مواد را به ترتیبی که گفتیم لایه‌لایه روی همدیگر قرار می‌دهیم. آخرین لایه را با پنیر پارمسان می‌پوشانیم و به‌مدت 30 الی 40‌دقیقه داخل فر می‌گذاریم و بعد از اینکه کاملاً طلایی شد آن را از داخل فر بیرون می‌آوریم.

 

ارسال دیدگاه شما

هفته‌نامه در یک نگاه
ویژه نامه
بالای صفحه