چیز کیک انار ساده

مواد لازم:
بیسکوییت پتی‌بور: ۲ بسته
کره:‌ ۵۰ گرم
خامه صبحانه:‌ ۱۰۰ گرم
پنیر خامه‌ای:‌ ۱۰۰ گرم
پودر قند:‌ ۴ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین:‌ ۲ قاشق چایخوری
آب جوش:‌ ۲ لیوان
انار:‌ ۱ پیاله
ژله انار:‌ ۱ بسته

چیز‌کیک انار یکی از انواع دسرهای خوشمزه و ساده فصل پائیز است که معمولاً برای شب یلدا درست می‌شود.

طرز تهیه:
برای تهیه چیز‌کیک انار خوشمزه، ابتدای کار بیسکوئیت‌های پتی‌بور را درون یک ظرف مناسب می‌ریزیم؛ سپس آن‌ها را می‌کوبیم تا پودر شوند. در ادامه یک قابلمه روی حرارت بخار کتری قرار می‌دهیم؛ سپس کره را به قابلمه اضافه می‌کنیم. حالا به روش بنماری کره را آب می‌کنیم؛ سپس درون بیسکوئیت‌های پودر‌شده می‌ریزیم و خوب مخلوط می‌کنیم تا مواد ترکیب شود. در ادامه یک ظرف مناسب انتخاب می‌کنیم و مخلوط بیسکوئیت‌ها را درون آن می‌ریزیم. در این مرحله با یک جسم مخلوط بیسکوئیت را فشار می‌دهیم تا مواد منسجم و فشرده شود. در ادامه اجازه می‌دهیم به‌مدت یک‌ساعت درون یخچال استراحت کند. در این حین یک ظرف مناسب انتخاب می‌کنیم. حالا خامه صبحانه و پنیر خامه‌ای که حتماً خنک باشند را درون ظرف می‌ریزیم؛ سپس پودر قند را درون یک ظرف جداگانه دو‌مرتبه الک می‌کنیم و پودر قند را مجدداً درون الک می‌ریزیم و این‌بار روی مخلوط خامه، الک می‌کنیم. در این مرحله مواد را با لیسک مخلوط می‌کنیم؛ سپس با هم‌زن برقی به‌مدت دودقیقه هم می‌زنیم تا یک‌دست شود. در ادامه پودر ژلاتین را همراه با مقداری آب جوش حل می‌کنیم؛ سپس روی حرارت کتری بنماری می‌کنیم. حالا انار را از وسط نصف می‌کنیم. درون یک کاسه جداگانه با قاشق پشت انار می‌کوبیم تا دانه‌های انار خارج شود. در ادامه دانه‌های انار را به‌همراه پودر ژلاتین درون مخلوط خامه می‌ریزیم و با لیسک مخلوط می‌کنیم. در این مرحله بیسکوئیت را از یخچال خارج می‌کنیم. از مخلوط خامه روی بیسکوئیت‌ها می‌ریزیم و با پشت قاشق صاف می‌کنیم. در ادامه مجددا اجازه می‌دهیم به‌مدت یک‌ساعت درون یخچال استراحت کند. پس از گذشت یک‌ساعت پودر ژله انار را درون یک کاسه می‌ریزم. آب جوش را اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌کنیم تا ذرات ژله حل شود. چیز‌کیک را از یخچال خارج می‌کنیم؛ سپس ژله انار را اضافه می‌کنیم. در‌نهایت چند دانه انار را روی ژله می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم چیز کیک به‌مدت چهارساعت در یخچال بماند تا ژله به‌طور‌کامل خودش را بگیرد.

 

ارسال دیدگاه شما

هفته‌نامه در یک نگاه
ویژه نامه
بالای صفحه