ژله هندوانه
ژله هندوانه، یکی از انواع دسرهای زیبا و خوشمزه ویژه شب یلداست که بهراحتی و بااستفادهاز نوع ژله و بستنی وانیلی تهیه میشود. شما میتوانید این دسر خوشمزه را در اندازههای مختلف و با قالبهای متفاوت تهیه کنید؛ اما درصورتیکه بخواهید یک دسر بهصورت برشهای مثلثی (قاچ هندوانه) و تکنفره داشته باشید، بهتر است از قالب ناودانی استفاده کنید.
مواد لازم:
ژله قرمز (آْلبالو، توتفرنگی یا هندوانه): 1 بسته
ژله سبز (لیمو، طالبی): 1 بسته
ژله آلوئهورا: 1 بسته
بستنی وانیلی:1- 1.5 پیمانه
شکلات چیپسی یا تخم شربتی: بهمیزانلازم
آب جوش: بهمیزانلازم
طرز تهیه:
ابتدا ژله قرمزرنگ را با 1.5 لیوان آب جوش بهروش بنماری و روی بخار آب حل کنید. سپس صبر کنید تا کمی خنک شود. بعد از خنکشدن ژله قرمز، دو قاشق بستنی وانیلی آبشده به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. حالا ژله را داخل قالب ناودانی ریخته و داخل یخچال قرار دهید تا ببندد. بهتر است ارتفاع ژله قرمز حدود 1.5سانت باشد. وقتی ژله قرمز بست، همینکار را برای ژله آلوئهورا انجام دهید یعنی؛ یک بسته ژله آلوئهورا را با 1 لیوان آب جوش بههمان روش بنماری حل کرده و بعد از سردشدن با نصف لیوان بستنی وانیلی آبشده ترکیب کنید. از این ترکیب، بهمقدار کمی روی ژله قرمزرنگ بریزید. این لایه قرار است قسمت سفیدرنگ بین هندوانه و پوست آن باشد. بعد از نیمبندشدن ژله آلوئه ورا در یخچال، ژله سبز را با 1.5 لیوان آب جوش مخلوط کرده و بازهم به همان روش حل کنید و اجازه دهید خنک شود. سپس یکی دو قاشق بستنی وانیلی ذوبشده و یا خامه به آن اضافه کنید تا کمی مات شود. سپس ژله سبزرنگ را نیز به همین روش تهیه کرده و روی لایه سفید بریزید تا قالب پر شود، بعد دوباره قالب را داخل یخچال قرار دهید تا ببندد. بعدازاینکه ژله هندوانه حدود سهساعت داخل یخچال باقی ماند و کاملاً بسته شد، کف قالب را حدود 10-20ثانیه داخل آب گرم نگهدارید تا ژله از قالب جدا شود. سپس ژله را درون سینی خیسشده برگردانید و با چاقوی خیس برشهای یک سانتی بزنید. برای تخمههای هندوانه نیز میتوانید از شکلات چیپسی یا تخم شربتی استفاده کرده و آنها را روی قسمت قرمز بچینید.