سرآشپز

پنکیک مرغ

پنکیک مرغ، پیش غذای خوشمزه و مجلسی‌ست که می‌توانید به‌راحتی و خیلی‌سریع برای انواع مهمانی‌ها و دورهمی‌های خانوادگی خود آماده و طبخ کنید. مواد اصلی در طبخ این غذا سینه مرغ، تخم‌مرغ، پیاز و خرده‌نان است که می‌توانید با انواع سبزیجات و قارچ نیز مخلوط کرده و طبخ کنید. در زمان طبخ پنکیک مرغ می‌توانید از آرد سوخاری استفاده کنید و خرده‌نان و شیر را حذف کنید. از دیگر انواع پیش‌غذاهای خوشمزه و پرطرفدار می‌توان به پنکیک سبزیجات، پنکیک آلمانی، پنکیک گوشت، کرپ مرغ و قارچ، رول استیک، پیراشکی مرغ، اشترودل هات‌داگ، راتا مرغ و بادام، مچبوس مرغ و… اشاره کرد.

مواد لازم:

 

سینه مرغ: ۱‌عدد
تخم مرغ: ۱‌عدد
پیاز متوسط: ۱‌عدد
خرده نان: ۱‌لیوان
شیر: نصف لیوان
ماست: ۲‌قاشق غذاخوری
آرد سفید: به‌میزان لازم
نمک و فلفل سیاه: به‌میزان لازم

 

طرز تهیه:
ابتدا خرده نان را با شیر در یک ظرف مخلوط کنید. نان‌ها را با دست بفشارید تا شیر اضافی خارج شود. سپس نان‌ها را در یک ظرف دیگر بریزید. سینه مرغ را به صورت چرخ کرده آماده کنید. سپس سینه مرغ چرخ‌شده و ماست را به خرده نان‌ ها اضافه و مخلوط کنید. تخم‌مرغ، پیاز رنده شده و ادویه‌ها را نیز اضافه و خوب مخلوط کنید تا مایه یکدست شود. در یک ماهی تابه کمی روغن بریزید و صبر کنید تا داغ شود. از مایه پنکیک کمی برداشته و در کف دست شکل دهید. سپس در آرد سفید بزنید و در ماهی تابه سرخ کنید. دو طرف پنکیک مرغ را نیز سرخ و آماده کنید.

 

 

ارسال دیدگاه شما

هفته‌نامه در یک نگاه
ویژه نامه
بالای صفحه