بستنی وانیلی

اگر می‌خواهید برای خود و خانواده‌تان خوراکی‌های سرد و خوشمزه تدارک ببینید، طرز تهیه بستنی وانیلی را از دست ندهید. همان‌طور که همه ما می‌دانیم انواع مختلفی از بستنی با طعم‌های متنوع وجود دارد که بستنی وانیلی یکی از آن‌ها‌ست. وانیل موجود در این بستنی طعم و عطر خاصی به آن می‌بخشد.

 

مواد اولیه
شیر: ۲ لیوان
شکر: ۲/۱ لیوان
وانیل: ۲/۱ قاشق چای‌خوری
ثعلب: ۲/۱ قاشق چای‌خوری
هل: ۲/۱ قاشق چای خوری
مقداری گلاب

طرز تهیه
یک ظرف استیلی برداشته و شیر را داخل آن می‌ریزیم روی شعله می‌گذاریم. شکر، هل، وانیل و ثعلب را در ظرف دیگری ریخته و با هم ترکیب می‌کنیم. مخلوط شکر، وانیل، هل و ثعلب را وقتی شیر گرم شد به آن اضافه می‌کنیم. در ادامه طرز تهیه بستنی وانیلی، گلاب را اضافه کرده و جهت خوب مخلوط شدن مواد، عمل هم زدن را انجام می‌دهیم. ظرف را از روی شعله برداشته و کنار می گذاریم تا سرد شود و سپس در فریزر قرار می دهیم. بعد از یک ساعت ظرف را خارج کرده و بستنی را هم میزنیم و دوباره در فریزر می‌گذاریم. مرحله قبل چند بار با فاصله یک ساعت در میان انجام می‌دهیم. بعد از اتمام تکرار، ظرف را چند ساعت در فریزر می‌گذاریم تا خوب سفت شود. بستنی را از فریزر خارج کرده و سرو می‌کنیم.

نکته
هم‌زدن بستنی و تکرار آن باعث یکدست و یکنواخت‌شدن بافت بستنی شده و از یخ‌زدن آن جلوگیری می‌کند.

 

 

ارسال دیدگاه شما

هفته‌نامه در یک نگاه
ویژه نامه
بالای صفحه