سالاد شوپسکا

سالاد شوپسکا یکی از سالادهای رایج و متداول در بلغارستان است که در تمام طول سال مصرف می‌شود؛ اما از آنجا که تابستان بهترین فصل برای گوجه و خیار و فلفل است. مطمئناً این سالاد در تابستان طعمی بهتر و بی‌نظیرتر دارد. این سالاد ساده اما خوشمزه است و از خیار، گوجه و فلفل خرد‌شده همراه با پنیر رنده‌شده تهیه می‌شود. سالاد شوپسکا بیش از یک‌قرن است که در بلغارستان مصرف می‌شود و یکی از سلادهای قدیمی و سنتی این کشور محسوب می‌شود. معمولا روی سالادها را با حجم زیادی پنیر سفید رنده‌شده می‌پوشانند و به‌همین‌دلیل این سالاد ظاهری سفید پیدا می‌کند.

 

مواد لازم
خیار تازه: 100 گرم
پنیر فتا: 50 گرم
پیاز (ترجیحاً قرمز): 50 گرم
جعفری: 10 گرم
روغن زیتون: به مزه
فلفل سبز شیرین: 50 گرم
گوجه‌فرنگی: 100 گرم
سرکه: چند قطره

طرز تهیه
فلفل سبز شیرین، رازی‌ست که با آن یک سالاد Shopska واقعی تهیه می‌شود، ابتدا بشویید. گوجه‌فرنگی‌، خیار را زیر آب گرم بشویید. سپس با حوله های چای خشک کنید. یک تابه ضخیم نچسب یا تابه چدنی آماده کنید. آن را روی آتش بگذارید، خوب گرم کنید. فلفل را روی یک تابه داغ قرار دهید؛ آن‌را با درب فشار دهید. از هر طرف سبزی را سرخ کنید تا سوخت شود. سپس فلفل را در کیسه‌ای بریزید‌، آن را گره بزنید. بعد از 4-5‌دقیقه‌، فلفل‌ها را از پوست‌، دانه‌ها آزاد کنید‌، تفاله را به مکعب برش دهید. فلفل‌ها را در یک کاسه سالاد قرار دهید. خیارها را به قطعات یا مکعب‌های کوچک برش دهید. اگر خیارها پوست سختی دارند‌، آن‌ها را بردارید. گوجه‌فرنگی‌ها را به‌صورت مکعب‌های بزرگ خرد کنید‌، اگر گوجه‌فرنگی گوشتی باشد بهتر است. پیاز را پوست بگیرید‌، سپس به‌صورت مکعب خرد کنید. سبزیجات آماده را با فلفل قرار دهید. جعفری را با چاقوی تیز خرد کنید. ترکیب با سبزیجات‌، هم بزنید. سالاد را با روغن زیتون مزه‌دار کنید‌، چند قطره سرکه اضافه کنید‌، هم بزنید. پنیر را رنده کنید یا با دست خرد کنید. سالاد شاپسکی را به بشقاب‌های تقسیم‌شده تقسیم کرده و بالای هر قسمت پنیر فتا رنده شده را قرار دهید. فلفل ساییده شده را جداگانه پیشنهاد دهید.

 

ارسال دیدگاه شما

هفته‌نامه در یک نگاه
ویژه نامه
بالای صفحه