نکته‌ای درباره پختن غذا توسط مایکروفر

پختن قطعات بزرگ غذا با مایکروفر توصیه نمی‌شود؛ زیرا احتمال اینکه حرارت به تمام غذا نفوذ نکند و به‌طور کامل پخته نشود، وجود دارد. به‌خاطر نابرابر پخته‌شدن غذا ممکن است بیماری‌های غذایی افزایش پیدا کند و این‌گونه سلامتی شما در‌معرض خطر قرار خواهد گرفت. به‌همین‌دلیل اگر برای پخت‌و‌پز غذاهایتان به‌دنبال کیفیت ‌بالایی هستید، از روش‌های دیگری استفاده کنید. به‌یاد داشته باشید پختن غذا‌ها در پلاستیک، درست نیست؛ زیرا در دمای بالا پلاستیک به غذا می‌چسبد.

 

ارسال دیدگاه شما

هفته‌نامه در یک نگاه
ویژه نامه
بالای صفحه