کاهش کلسترول با فلفل سبز

فلفل سبز به‌عنوان جزء اصلی رژیم غذایی آمریکایی و هندی شناخته می‌شود؛ ماده مغذی سرشار از آنتی‌اکسیدان‌هایی مانند کپسایسین، ویتامین آ، ویتامین ث، ویتامین ب، ویتامین E و مواد معدنی مانند آهن، منیزیم، پتاسیم. مطالعات نشان داده که یکی از خواص فلفل سبز این‌است‌که در بسیاری‌‌از‌افراد، کپسایسین به کاهش سطح کلسترول بد و افزایش کلسترول خوب کمک می‌کند. تصور می‌شود که فلفل سبز تا‌حدی با کاهش جذب کلسترول در روده و افزایش دفع کلسترول کار می‌کند.

 

ارسال دیدگاه شما

هفته‌نامه در یک نگاه
ویژه نامه
بالای صفحه