فاهیتا گوشت

«فاهیتا گوشت» یکی از انواع غذاهای مکزیکی‌ست که همان‌طورکه مشخص است از گوشت برای تهیه این فاهیتا استفاده شده و طعم و مزه این غذا بسیار خوشمزه است. فاهیتا گوشت بیشتر با نان پیتا و یا نان ساندویچی خورده می‌شود و یک غذای راحت و ساده است. اولین‌بار از برش گوشت گاو برای تهیه فاهیتا استفاده شد؛ اما چاشنی بسیار خوشمزه این غذا کاهو، پنیر و فلفل دلمه است. این‌نوع غذا برای شمال مکزیک است اما واژه فاهیتا یک واژه آمریکایی و مکزیکی‌ست. شما برای تهیه این غذا به راسته گوشت نیاز دارید و کمی سبزی‌ تا غذایی فوق‌العاده خوشمزه تندوتیز را تهیه کنید.
 
مواد لازم
گوشت راسته خلالی: نفری ۱۰۰‌گرم
پیاز قرمز: ۳ عدد
فلفل قرمز: نصف 1 ‌عدد
فلفل زرد: نصف 1 ‌عدد
لیموترش تازه: 1 عدد
سس ورچستر: ۱.۵ قاشق غذاخوری
حریره سیر: نصف قاشق مرباخوری
تخم گشنیز: ۱ قاشق مرباخوری
پاپریکا: ۱ قاشق مرباخوری
پودر زیره: نصف قاشق مرباخوری
فلفل سیاه: ۱ قاشق مرباخوری
روغن‌زیتون: ۱.۵ قاشق غذاخوری
ادویه گوشت: به‌مقدار لازم

طرز تهیه
ابتدا گوشت راسته را که باید به‌ازای هرنفر ۱۰۰‌گرم درنظر بگیرید به‌صورت خلالی خرد کنید اما یکی از مهم‌ترین نکات تهیه این فاهیتا این‌است‌که گوشت را باید از شب قبل داخل ظرف دربسته قرار دهید تا گوشت بیات شود و باعث می‌شود که گوشت ترد و خوشمزه‌تر شود؛ اما برای مرینت‌کردن گوشت، پیازها را پوست بگیرید و بهتر است از پیاز قرمز استفاده کنید زیرا باعث تردی بیشتر گوشت می‌شود؛ سپس به‌صورت خلالی خرد کنید و به‌همراه سس ورچستر و کمی ادویه گوشت مخلوط کنید و خوب هم بزنید و داخل یک ظرف دربسته قرار دهید و برای پنج‌ساعت داخل یخچال قرار داده تا مزه دار شود. درادامه گوشت مزه‌دار‌شده را داخل کاسه بریزید. فلفل دلمه‌ها را خلالی خرد کنید و ‌همراه روغن‌زیتون تمام ادویه‌ها و سیر را به گوشت اضافه کنید. حالا دستکش انداخته و تمام گوشت را هم بزنید تا گوشت کاملاً با ادویه‌ها مزه‌دار شود. درانتها آب یک‌عدد لیموترش تازه را گرفته و روی گوشت بریزید. داخل یک تابه گریل را کمی چرب کنید و با کمک یک انبر گوشت‌ها را داخل تابه قرار دهید و بگذارید تا پخته و تغییر رنگ دهد. درانتها پیاز و فلفل دلمه را اضافه کنید و به‌همراه گوشت تفت دهید و درادامه با نان پیتا و کمی کاهو و سس مدنظر میل کنید.

نکات
- نباید گوشت را زیاد بپزید تا آب آن کاملاً کشیده شود.
- سس ورچستر را می‌توانید از فروشگاه تهیه کنید.
- این غذا باید تند باشد؛ شما می‌توانید بنا به سلیقه خود مقدار فلفل قرمز را تغییر دهد.

ارسال دیدگاه شما

هفته‌نامه در یک نگاه
ویژه نامه
بالای صفحه