کاهش خطر ابتلا به برخی سرطانهای ارثی با مصرف روزانه موز
نتایج یک مطالعه بینالمللی نشان داده است که نشاستههای مقاوم در موز میتوانند به محافظت از افراد در برابر خطر ابتلا به سرطانهای ارثی کمک کنند. نشاستههای مقاوم، کربوهیدراتهایی هستند که در روده بزرگ هضم یا تخمیر میشوند و در موز از آن، مقادیر قابلملاحظهای وجود دارد. دانشمندان معتقدند؛ نشاستههای مقاوم موز بخشی از فیبر رژیم غذایی را هستند که خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ و بسیاری دیگر از بیماریهای غیرواگیر را کاهش میدهد.