چیزبرگر

چیزبرگر، همبرگری‌ست که روی آن پنیر قرار دارد. بعد‌از‌اینکه همبرگر کاملاً پخت، پنیر را روی گوشت قرار می‌دهند تا با آب‌شدن بر روی همه سطوح گوشت پخش شود. چیز‌برگر با کاهو، کوجه فرنگی، پیاز، خیارشور و انواع سس تهیه و آماده می‌شود.

مواد لازم
گوشت چرخ‌کرده: 500‌گرم
پیاز بزرگ: 1 عدد
سیر (دلخواه): 2‌حبه
پنیر چدار ورقه‌ای: به مقدار لازم
تخم‌مرغ: 1 عدد
آرد سوخاری یا آرد سفید: به‌مقدار لازم
نان همبرگر: به‌تعداد لازم
نمک و فلفل: به‌مقدار لازم

طرز تهیه
ابتدا پیاز و حبه سیر را رنده کنید، آب پیاز و سیر را بگیرید و آن را درون ظرفی که گوشت چرخ‌کرده، تخم‌مرغ قرار دارند بریزید. حالا مواد را باهم مخلوط کرده و آن را کمی ورز دهید، سپس نمک و فلفل و آرد را اضافه کرده و دوباره کمی ورز دهید. ورز‌دادن را تا‌زمانی‌که مواد به‌صورت منسجم و یک‌دست بشوند ادامه دهید تا‌زمانی‌که بتوانید آن‌را شکل دهید، می‌توانید آرد به چیز برگر اضافه کنید؛ البته توجه داشته باشید که مصرف زیاد آرد باعث خشک شدن چیز برگر می‌شود. حالا چیز برگرها را با دست به صورت دایره‌ای در بیاورید، چیزبرگرها را داخل ظرف گذاشته و روی آن را با نایلون فیزر بپوشانید و به مدت 1 تا 2 آن را داخل یخچال قرار دهید تا طعم مواد به خورد هم برود. حالا تابه را با کمی روغن چرب کنید. توصیه می‌شود از تابه گریل برای این کار استفاده کنید تا مواد به خوبی سرخ و پخته شوند. هنگامی‌که دو طرف گوشت‌ها سرخ شد، ورقه‌های پنیر چدار را بر روی چیز برگر قرار دهید تا با حرارت آب شود. حالا درون نان‌های همبرگری را خالی کرده و کاهو، خیارشور، گوجه فرنگی را داخل آن قرار داده و در‌نهایت چیز برگر را درون نان قرار دهید. با اضافه کردن انواع سس، به خصوص سس گوجه فرنگی یا باربیکیو می‌توانید این ساندویچ را سرو کنید.

نکته
- تا‌زمانی‌که همبرگر شما کاملاً شکل گرفته و آماده پخته‌شدن است، همه چیز را سرد نگه دارید. گرما دشمن همبرگر شماست. گرما باعث می‌شود تا چربی‌ها نرم و حالت کش‌دار پیدا کنند و به دستتان و سطحی که روی آن قرار گرفته‌اند، بچسبند.

- شما حتی اگر نهایت دقت و سلیقه را در ریختن ادویه‌های متنوع استفاده کنید، باز هم کسانی هستند که فکر می‌کنند اگر فلان ادویه را اضافه می‌کردید یا نمی‌کردید، این همبرگر بسیار خوشمزه‌تر می‌شد.  پس آزادانه و با خیال راحت به کار خود بپردازید و ادویه‌هایی که فکر می‌کنید بهترین طعم را شکل می‌دهند، اضافه کنید.

ارسال دیدگاه شما

هفته‌نامه در یک نگاه
ویژه نامه
بالای صفحه