برنج ریزوتو
یکی از معروفترین غذاهای ایتالیایی که بااستفادهاز برنج تهیه میشود، برنج ریزوتو است که جزو پلوهای معروف کشور ایتالیاست و طرز تهیههای مختلفی دارد. معمولاً آن را با سبزیها، قارچ و ... تهیه میکنند و جزو غذاهای اصلی سرو میشود.
مواد لازم
آب گوشت: 1 تا 2لیتر
پنیر پارمزان: 115گرم
برنج: 400گرم
کره: 50گرم
سیر: 2حبه
پیاز: 1عدد
ساقه کرفس: 1عدد
روغن زیتون: 2قاشق غذاخوری
نمک: بهمقدار لازم
فلفل سیاه: بهمقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا باید پیاز، سیر و ساقه کرفس را در اندازه ریز خرد کرده و سپس آب گوشت را با سبزیجات روی شعله گاز بگذارید و حرارت دهید. بعد در یک ظرف جدا مقداری کره و روغن زیتون را حرارت دهید تا آب شود و سپس سیر، پیاز و کرفسی که ریز کرده بودید را حدود 15دقیقه داخل ماهی تابه تفت بدهید. پس از اینکه سبزیجات نرم شدند؛ برنج به آنها اضافه کرده و شعله گاز را در حالت متوسط بگذارید.
هنگامیکه برنج نرمتر شد، مقدار یک پیمانه از آب گوشت که گرم کرده بودید به آن اضافه کنید و بهاندازه کافی نمک به آب برنج بزنید و شعله را کم کنید تا برنج شما طلایی نشود. وقتیکه پخت مجدد آب گوشت به آن اضافه کنید و دائماً آن را هم بزنید تا آب گوشت کاملاً به خورد برنج برود و برنج شما حالت خمیری مانندی پیدا کنند و باز دوباره آب گوشت اضافه کنید و تا مدت 15دقیقه هم این کار را انجام دهید که برنج خوب بپزد. اگر هنوز برنج شما نپخته و آب گوشت هم تمام شده مشکلی ندارد که از آب جوش استفاده کنید؛ سپس آن را از روی حرارت برداشته و پنیر پارمزان را به آن اضافه کنید و بعد از آن در ظرفی که داخل آن است را محکم پوشانده و دودقیقه منتظر بمانید که جا بیفتد. حالا برنج ریزوتو شما آماده شده و میتوانید آن را تازه در ظرف دلخواه سرو کرده و نوش جان کنید.
نکته
توجه داشته باشید مواد اولیهای که به آن اشاره کردیم، برای چهارنفر مناسب است و میتوانید این غذا را بهعنوان وعده غذایی اصلی در ناهار، شام یا حتی میانوعده میل کنید که برای پخت آن تقریباً 45دقیقه زمان نیاز است.