ذرت مکزیکی
ذرت مکزیکی نوعی میان وعده یا عصرانه بسیار محبوب در سراسر جهان است و همانطورکه از نامش مشخص است، اصالتش متعلق به کشور مکزیک است؛ البته ذرت مکزیکی که در مکزیک تهیه میشود با ذرت مکزیکی که در ایران تهیه میشود بسیار متفاوت است. در تهیه ذرت مکزیکی در کشورمان از مواد متنوعی مثل انواع ژامبون و کالباس، قارچ و سبزیجات معطر استفاده میشود که باعث میشود طعم این میانوعده ر شود.
مواد لازم
ذرت کنسروی: ۱ قوطی
قارچ: ۱۰۰گرم
سس مایونز: ۳ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا: ۲ قاشق غذاخوری
کره: ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفلسیاه: بهاندازه کافی
آویشن و آبلیمو: بهاندازه کافی
طرز تهیه
برای تهیه ذرت مکزیکی به روش بازاری ابتدا دانههای ذرت را از آب درون کنسرو خارج میکنیم و کنار میگذاریم تا آب اضافیشان خارج شود؛ سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار میدهیم و کره را به آن اضافه میکنیم. پس از اینکه کره ذوب شد، ذرت را اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم تا ذرت نرم شود. در ادامه قارچها را پس از شستوشو بهصورت نگینی یا حلقهای خرد میکنیم؛ سپس به قابلمه حاوی ذرت اضافه میکنیم. تفتدادن را ادامه میدهیم تا آب قارچها خارج شود؛ سپس کمی آبلیمو اضافه میکنیم. آبلیمو باعث میشود رنگ قارچها تیره نشود. دراینمرحله حرارت زیر قابلمه را ملایمتر میکنیم و پنجدقیقه در قابلمه را میگذاریم تا قارچها نرم شوند. پس از گذشت پنجدقیقه مجداً قارچ و ذرت را تفت میدهیم؛ تاجاییکه آبی که قارچها انداختهاند، بهطور کامل تبخیر شود. پسازاینکه آب موجود در قابلمه تبخیر شد، سس مایونز را بههمراه مقداری نمک، فلفل سیاه و آویشن اضافه میکنیم و مواد را خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شوند. در ادامه پنیر پیتزا را نیز اضافه کرده و مجدداً مواد را مخلوط میکنیم. پس از اضافهکردن پنیر پیتزا در قابلمه را قرار میدهیم و حرارت زیر قابلمه را خاموش میکنیم تا پنیر بهطور کامل ذوب شود. پس از گذشت دودقیقه درب قابلمه را برداشته و ذرت مکزیکی را در ظرف مورد نظرمان سرو میکنیم.
نکته
- نتیجه ترکیب کالباس با ذرت، طعم بسیار خوبی میسازد و بههمیندلیل بیشتر دکههای فروش ذرت مکزیکی به ذرت خود کالباس یا ژامبون نیز اضافه میکنند. برای اینکار میتوانید حدود گرم کالباس را بهصورت نگینی ریز خرد کنید و پس از اینکه آب قارچ تبخیر شد، به قابلمه اضافه کنید. کالباس را حدود دودقیقه در کره تفت دهید؛ سپس باقی مراحل را مانند دستور ادامه دهید.
- غذاهای مکزیکی به تندی معروف هستند و بههمیندلیل اصلیترین ادویههای ذرت مکزیکی فلفل سیاه و فلفل قرمز هستند؛ البته یکی از مهمترین ادویههایی که باعث خوشمزهترشدن ذرت مکزیکی میشود، آویشن است. در کشور مکزیک برای طعمدهی به ذرت مکزیکی از پودر پیاز خشک شده و نوعی چای مکزیکی نیز استفاده میشود.
- ذرت مکزیکی اصل در کشور مکزیک با بلال کامل درست میشود؛ بهصورتیکه بلال را آبپز میکنند؛ سپس با ترکیب کره و انواع ادویههای تند مثل فلفل قرمز سسی مخصوص تهیه میکنند و روی بلال میزنند. ذرت مکزیکی در کشور مکزیک پنیر ندارد.