چای پررنگ ننوشید

متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند که افراد دارای مشکلات قلبی، کلیوی، زخم‌معده و خانم‌های باردار چای پررنگ به‌علت وجود کافئین بیش‌تر ننوشند. کافئین، یک ماده شیمیایی خوراکی‌ست و هرچه چای پررنگ‌تر یا به‌اصطلاح غلیظ‌تر باشد، میزان کافئین دریافتی بیشتر می‌شود. کافئین در قهوه، دانه‌های کاکائو و برگ‌های چای و همچنین در نوشیدنی‌های انرژی‌زا وجود دارد که مدر یا ادرار آور است؛ بنابراین نوشیدن چای پررنگ، باعث اتلاف آب بدن می‌شود.

 

ارسال دیدگاه شما

هفته‌نامه در یک نگاه
ویژه نامه
بالای صفحه