خاصیت ضدسرطانی شلغم

شلغم در دسته سبزی‌های کم‌کالری قرار دارد و هر ۱۰۰‌گرم آن حدود ۲۸‌کیلوکالری انرژی دارد. همچنین منبع خوبی از فیبر غذایی‌ست (حدود ۸/۱‌گرم در هر ۱۰۰‌گرم) و در بهبود عملکرد دستگاه گوارش مؤثر است. ویتامین C از دیگر مواد مغذی موجود در شلغم است که جزو ویتامین‌های محلول در آب است و با خاصیت آنتی‌اکسیدانی نقش مهمی در ازبین‌بردن عوامل زمینه‌ساز بیماری‌هایی مانند سرطان دارد و با کاهش التهاب، باعث تقویت ایمنی بدن نیز می‌شود.

 

ارسال دیدگاه شما

هفته‌نامه در یک نگاه
ویژه نامه
بالای صفحه