این میوه را با پوست بخورید

کیوی فواید بسیاری دارد و پوست آن به فوایدش می‌افزاید. حدود ۶۰‌گونه کیوی وجود دارد و پوست همه آن‌ها خوراکی‌ست. کیوی طلایی کمتر رواج دارد و پوست صاف آن باعث می‌شود با لذت بیشتری آن‌را با پوست بخورید. کیوی بسته به محل رشد می‌تواند طعم متفاوتی داشته باشد. آن‌را تکه کرده و به سالاد میوه اضافه کنید تا بافت پوست کیوی به‌دلیل طعم شیرین میوه حس نشود؛ اما اگر سابقه سنگ‌کلیه دارید، پوست کیوی نخورید.

 

ارسال دیدگاه شما

هفته‌نامه در یک نگاه
ویژه نامه
بالای صفحه